2021

Lau Christensen / 2 år siden

2021: Året der gik ...

Et kalenderår rinder ud – og endnu engang et lidt specielt af slagsen. Året 2021 har igen været præget af COVID-19 pandemien, og dens store konsekvenser for befolkningen og en lang række virksomheder.

Trods epidemien stadigvæk er et omdrejningspunkt, bliver det ikke noget vi kommer til at omtale yderligere i dette indlæg. I stedet vil vi benytte muligheden til at ønske kunder, samarbejdspartnere, sparringspartnere, familie og venner en glædelig jul og et godt nytår.

Forinden vi gør dette, vil vi tage Jer med på året der gik hos Meresalg Marketing.


Forretningsudvikling

Vores forretning er bygget på en passion for internettets muligheder. 2021 har igen været et år, hvor vi har brugt meget tid på at udvikle os som virksomhed og mennesker.

Året har været vores økonomisk bedste år (Presseskriv: Tønder Erhvervsråd) – det er vi stolte af.

Dag for dag bliver vi klogere på vores forretning og vores selvforståelse i markedet, som efter vores overbevisning er en afgørende del at kende, for hurtigt at kunne navigere i en usikker omverden, samt skabe en sund og forventningsfuld fremtid.


Teamwork

Også en stor tak til vores dygtige deltidsmedarbejdere, som igen i år har taget en stor tørn og været et super vigtigt aktiv i Meresalg Marketing.

Kristoffer Dyhr Mohr er vores blæksprutte, der altid er en fantastisk tovholder inden for content og linkbuilding. Kristoffer er hammerdygtig og vi er glade for at have ham ombord.

Markus Tornefeldt mestrer 10-fingersystemet og er vores loyale tekstforfatter, som igennem årene forfattet mere end 1 mio. ord for os.

Johan Thomsen er vores talent. Johan har været en stor hjælp i forhold til vores interne projekter (affiliate), hvor hans tekniske forståelse og færdigheder med en computer er et stort aktiv for os.

Tusind tak for Jeres fantastiske indsats hos os.

High 🤚🏻


Andreas og Lau

2021 blev også året hvor vi har skullet teste en helt ny arbejdsgang. I 6 år har vi siddet på kontor sammen, men i September valgte Lau at prøve et udlandseventyr (journalistskriv) i Spanien, hvor han i skrivende stund stadigvæk arbejder fra.

Vi har et tæt og godt samarbejde, hvor ting som disse også kan lade sig gøre. Der er en fælles forståelse for vores fremtid og en gensidig respekt for vores færdigheder hver især, der gør at vi trives og kan udvikle med denne arbejdsgang.

Vores største fordel er vores gode samarbejde.


Kunder

Igen i år vil vi gerne ytre vores taknemmelighed til vores kunder, der viser os den nødvendige tillid der skal til for det gode samarbejde, og ikke mindst giver os et rigtig godt udgangspunkt for at skabe gode resultater. I fællesskab skabes der succes.

Tak til nye såvel gamle kunder for det gode samarbejde. Vi glæder os til at vinde endnu flere førstepladser i Google sammen med Jer i 2022.


Fremtiden

Vi er meget optimistiske omkring fremtiden. 2022 bliver et år hvor vi kommer til at fokusere rigtig meget på at gøre tingene smartere. Vi mener der er en række skaleringsmuligheder, der kan booste vores produkter inden for konsulentarbejde, linkbuilding og affiliate marketing.

Især vil vi sætte yderligere fokus ind på linkbuilding og affiliate marketing, der begge er områder som vil styrke vores konsulentforretning markant.

Inden for linkbuilding har vi brugt 5 år på at opbygge et stærkt netværk, herunder eksklusivaftaler og volume-aftaler, der gør os yderst konkurrencedygtige på udvalg og pris. Vi har en stor viden inden for linkbuilding og har opnået gode resultater på både egne og kunder sider, hvor linkbuilding har været et centralt omdrejningspunkt for organisk vækst. I 2022 kommer vi til at satse endnu mere på netop linkbuilding.

Inden for affiliate marketing driver vi i dag 12 forskellige sider, der på tværs af hinaden henter knap 1,8 mio besøgende årligt. Dette er stærke medier, der både kan anvendes til at skabe traction hos vores kunder, men også sikre vores forretning har et stærkere fundament i forhold til indtjening. Vi forventer både at foretage køb og salg af disse sider i 2022 og øjner altid nye spændende muligheder.


Tak for din interesse i vores virksomhed og vores rejse.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

/Andreas og Lau

🎅🍾