2022

Lau Christensen / 2 år siden

En julehilsen på vegne af Andreas og Lau, Meresalg ApS

Forretningen

Siden Meresalg ApS blev stiftet (2013) har vi i en årrække arbejdet som en koncentreret konsulentforretning.

Over de sidste 2 år, er konsulentopgaverne bevidst blevet nedprioriteret, forstået på den måde, at vi ikke har startet nye samarbejder op, men i stedet brugt tiden til at investere ind i vores affiliate og linkbuilding-forretning, uden naturligvis nedprioritere det konsulentarbejde der trods alt ligger, eller har ligget.

Når der træffes nye valg, opstår der også fravalg – vores prioritet har i perioden (2020 til 2022) flyttet sig fra et koncentreret konsulenthus, til i dag primært at arbejde med affiliate marketing og linkbuilding.

Bevægelsen har været helt naturlig for os, men det betyder også at vi i 2023 vil komme ud med en ny hjemmeside, der illustrerer hvem Meresalg Marketing er i dag.

I 2023 kommer vi til at sætte endnu mere fokus på affiliate marketing og vores linkbuilding-forretning. I forhold til sidstnævnte har vi allerede hen over efteråret udviklet et linksystem, der skal gøre det nemmere for vores kunder at få indsigt i vores store katalog.

Har du endnu ikke adgang til dette, så skriv blot til os.

Meget er sket i år, men vi retter optimistisk vores fokus mod 2023.


Økonomi

2022 været det bedste år for os med et resultat på 1.185.000 DKK før skat. Det er vi meget stolte over.


Teamwork

En stor tak til vores dygtige deltidsmedarbejdere, som igen i år har gjort det fantastisk.

Kristoffer Dyhr Mohr er vores blæksprutte, der altid er en fantastisk tovholder inden for content og linkbuilding. Kristoffer er hammerdygtig og vi er glade for at have ham ombord. Kris som vi kalder ham, har bygget på med endnu flere timer hos os i 2022. Han har været hos os igennem hele sin studietid og til sommer afslutter han sin kandidat på Aarhus Univeristet og vi skal snarest tage stilling til hvad der skal ske derefter.

Udover Kris har vi fået to nye dygtige hænder med ombord – de bor begge i Aarhus i dag, men Simon er oprindelig fra Mors og Patrik fra Silkeborg.

Simon Vestergaard er en hammer dygtig ung mand, der hurtigt er blevet en del af teamet. Simon er bosat i Aarhus og arbejder primært remote og beskæftiger sig med affiliate marketing. Trods sin unge alder har han allerede en del års erfaring, og har med sin viden været med til at gøre os endnu bedre inden for dette område.

Patrick Bolby er også bosat i Aarhus og udfører ligeledes primært opgaver inden for affiliate marketing. På sin meget korte tid har han allerede suget mange arbejdsopgaver til sig og vi er slet ikke i tvivl om et godt samarbjede her.

Tusind tak for Jeres fantastiske indsats hos os.

High 🤚🏻


Kunder

Igen i år vil vi gerne ytre vores taknemmelighed til vores kunder, der viser os den nødvendige tillid der skal til for det gode samarbejde, og ikke mindst giver os et rigtig godt udgangspunkt for at skabe gode resultater. I fællesskab skabes der succes.

Tak til nye såvel gamle kunder for det gode samarbejde. Vi glæder os til at vækste endnu mere sammen i 2023.


Året i tal

  • 1,5 mio. besøgende på vores medier i 2022.
  • +500.000 kliks genereret til danske forhandlere via egne medier.
  • Resultatvækst på 44% i 2022 sammenlignet med 2021.
  • 2 nye deltidsmedarbejdere er kommet til.
  • Køb af 5 nye affiliate sider.
  • Salg af 1 affiliate site.
  • 2 nedslidte kontorstole, hårdt arbejde og bare god energi.

Milepæle i privaten

Lau er kommet hjem efter et 6 måneders remoteeventyr i Spanien, opfulgt af en måneds rejse til Bali, samt vundet den danske 1.division i basketball.

Andreas er flyttet i nybygget hus i Øster Lindet, skudt den flotteste ræv på jagt og allervigtigst venter ham og kæresten Malene en lille dreng til maj i 2023.


KOM AN 2023! 

Tak for din interesse i vores virksomhed og vores rejse.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

/Andreas og Lau

🎅🍾