SEO bureau

Andreas Thomsen / 2 år siden

Et SEO bureau arbejder for dig og din hjemmeside

Vi har rigtig travlt for tiden men vi håber at vi snarest får tid til at skrive teksten.

Skal din hjemmeside vises i Google resultaterne?

Godt indhold opfordrer folk til at linke til dine sider og det viser Google at din side er interessant. Dette medfører til succes på søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering eller SEO er den enkle aktivitet for at sikre, at en hjemmeside findes i søgemaskinerne på ord og sætninger, som hjemmesiden er relevant for hvad virksomheden tilbyder.

SEO bureau arbejder

Hvem bestemmer placeringerne?

Når du udfører en søgning på Google (eller en anden søgemaskine), er den rækkefølge, hvormed de tilbagevendende resultater vises, baseret på komplekse algoritmer. Disse algoritmer tager højde for en række faktorer for at bestemme hvilken hjemmeside der skal vises i første omgang, andet sted osv.

Et SEO bureau specialister sig i alt i Google universet og disses algoritmer for at skabe en høj værdi for de virksomheder, som de får lov at samarbejde med. Det vil sige at når du ansætter et SEO bureau, så ansætter du en specialist, en konsulent, som hjælper din virksomhed med a vokse på nettet.

Relateret: Hvorfor er SEO vigtigt?

Er SEO det samme som online markedsføring?

Det enkleste svar, jeg kan give, er, at SEO er et af de værktøjer, der findes i din internet markedsførings værktøjskasse. Det er ikke direkte online markedsføring, men en indirekte strategi, som kan være med til at vækste din virksomhed på nettet. SEO skaber vækst ved at skabe relevant trafik, mere salg og flere kunde henvendelser fra personer, som er på udkig efter lige netop de produkter som du sælger.

SEO bureau meresalg

Vi har som SEO bureau flere års erfaring med at hjælpe virksomheder med at rangere højt i Googles søgeresultater.

Hvad er de vigtigste faser i søgemaskineoptimering?

On-page SEO: Hvilke regler skal du anvende på din hjemmeside for at gøre den søgemaskinevenlig.
Off-page SEO: Markedsføring af din hjemmeside eller blog, så den kan rangere bedre i søgeresultater.

SEO faktorer arbejder i kombination

Ingen enkelt SEO-faktor vil garantere placeringer på søgemaskiner. At have en god titel hjælper ikke, hvis en side har lav kvalitetsindhold. At have mange links hjælper ikke, hvis de har lav kvalitet. At have flere positive faktorer kan øge oddsene for succes, mens tilstedeværelsen af ​​negative faktorer kan forværre disse odds.

SEO bureau succes

On-page succesfaktorer
Søge ranking faktorer på siden er dem, der næsten udelukkende ligger inden for udgiverens egen kontrol. Hvilken type indhold udgiver du? Giver du vigtige HTML-spor, der hjælper søgemaskiner (og brugere) med at bestemme relevansen?

Off page succesfaktorer
Off-page ranking faktorer er dem, som udgivere ikke direkte kontrollerer. Søgemaskiner bruger disse, fordi de lærte på et tidligt tidspunkt at de ikke kunne være afhængige af udgivers styrede signaler alene, fordi de ikke altid gav de bedste resultater. For eksempel kan nogle udgivere forsøge at få sig til at virke mere relevante end de er i virkeligheden. Flere signaler er nødvendige for at returnere de bedste sider til en bestemt søgning.

SEO overtrædelser

Søgemaskiner vil have folk til at udføre SEO, fordi det kan hjælpe med at forbedre deres søgeresultater. Der er dog nogle teknikker, som søgemaskiner anser for at være “spam” eller “black hat”, hvilket kan resultere i, at dine sider modtager en rangordningsfejl, eller værre, bliver udelukket fra søgemaskinerne helt. Overtrædelser er generelt taktik, der er beregnet til at bedrage eller manipulere en søgemaskines forståelse af en hjemmesides sande relevans og autoritet.

SEO overtrædesler SEO bureau

Dine SEO mål er vores mål

Som SEO bureau hjælper vi virksomheder med at nå deres mål og skabe gode placeringer på Google i de organiske søgeresultater. Gode placeringer som skaber relevant trafik på din hjemmeside, mere salg og flere kunder. Vi skaber den bedste SEO strategi for din virksomhed.

Søgemaskineoptimering er unægtelig vigtigt, når du ønsker at drive et succesfuldt hjemmeside med aktivitet.

Se vores SEO pakker

Er det muligt at lave SEO selv?

Selvfølgelig. Vi tilbyder en SEO-rapport, så du kan begynde at øge dine placeringer selv. Vores rapporter indeholder en gennemgang af din hjemmeside, som giver et indblik i potenitalet, fejl og mangler.

Er du helt ny i søgemaskineoptimering universet anbefaler vi dig at få et proffesionelt SEO bureau til at hjælpe dig, men vi ved også, at det kan være en stor udgift for en nystartet virksomhed. Og Hvis du ikke er klar til at lade et professionel SEO bureau håndtere din SEO. Derfor er det et godt sted at starte med en SEO rapport, som hjælper dig igang.

Sådan en SEO rapport koster 999,-. Send os en mail på kontakt@www.meresalg.dk, så laver vi den til dig.