SEO

OPNÅ MERE SALG MED SEO

For os er SEO et stykke håndværk, en passion, som vi benytter for at forstå brugernes adfærd og Googles algoritmer bedre. Vi er et jysk SEO-bureau, der dagligt jagter førstepladser i verdens største søgemaskine, Google.

At arbejde med SEO er interessant for rigtig mange virksomheder, men vi lægger heller ikke skjul på, at det ikke er noget for alle. Netop derfor er det essentielt at afstemme forventninger, før vi indgår i et samarbejde.

En stor del af vores arbejde handler om rådgivning. For os er den personlige relation meget vigtig, da det danner et solidt fundament for et langt og meningsfyldt samarbejde.

Skal vi tage en snak om SEO?

Hør hvordan din virksomhed kan bruge Google til at opnå mere salg.

Læs mere...

Din succes er vores succes

Når vi arbejder med søgemaskineoptimering, er det ekstremt vigtigt, at vi opnår succesen sammen. Din succes er vores succes. Vi er ikke bange for at opstille en seriøs målsætning, da det er med til at afstemme klare forventninger forud for vores samarbejde. Det giver os også en håndgribelig køreplan, som sikrer et ærligt og loyalt samarbejde.

Hver case er sin egen case. Dette betyder også, at vi individuelt fastlægger målsætninger og samarbejde med den enkelte kunde.

Det er vigtigt for os, at vi ikke blot bliver en konsulent for dig, men en samarbejdspartner.

Vores erfaring

Vi har i 7 år arbejdet med resultatorienteret søgemaskineoptimering. Det er vigtigt, at der er en høj gennemsigtighed i vores arbejde, hvor aftaler overholdes, og finishen på håndværket er i top.

Vi arbejder ikke med SEO-pakker, men udfører en individuel SEO-indsats.

Det betyder, at du ikke skal være bekymret for den mængde af ‘antal søgeord‘, der arbejdes med, da det rent teknisk ikke kan lade sig gøre at arbejde med for mange søgeord. Vi lægger vores fokus der, hvor vi mener, det kan give din virksomhed mest værdi. Derfor er det heller ikke afgørende, om vi tracker 20, 30 eller 100 forskellige søgeord, men om der sker en positiv udvikling i de månedlige rapporter, vi leverer om organiske besøgende, udvikling og konverteringer.

Vi snakker SEO i øjenhøjde

Nørder eller ikke, så er vi meget opmærksomme på at forklare vores arbejde i øjenhøjde, så du har en klar idé om, hvad der arbejdes med, på og hvordan.

Vi glæder os til at møde dig og din virksomhed.