2023

Lau Christensen / 2 måneder siden

Julehilsen fra Andreas og Lau 🎅

FORRETNINGSÅRET 

I takt med at 2023 nærmer sig sin afslutning, reflekterer vi over et år fyldt med lærerige oplevelser. Dette år markerede et betydningsfuldt jubilæum for Meresalg Marketing – vores 10-års fødselsdag, en betragtelig bedrift i sig selv. Vores fortsatte tilstedeværelse og evne til at omfavne nye, spændende muligheder på markedet vidner om vores tilpasningsevne.

Med nye muligheder, er det svært at komme udenom AI. Dog kan vi understrege, at denne hilsen er skrevet af Andreas og Lau, helt uden ChatGPT som hjælper – man føler helt det er ved at være lang tid siden det er sket. Utrolig så hurtigt man kan vænne sig til noget, som er til det bedre.

2023 har været et år med intens fokus på at styrke vores affiliate marketing og linkbuilding-aktiviteter. Selvom vi havde planlagt at opdatere vores hjemmeside i år, erkender vi, at dette mål er skubbet til 2024. I stedet har vi koncentreret os om at forbedre vores linkbuilding-system og udvikle både eksisterende og nye affiliate-sider.

Vi har fortsat modtaget forespørgsler om SEO-assistance fra både nye og tidligere kunder. Selvom vi gerne vil imødekomme disse behov, har vi i 2023 været nødt til at prioritere og i nogle tilfælde afvise opgaver for at fokusere på det, vi anser for at være fremtiden for vores virksomhed – affiliate marketing og linkbuilding. Disse to forretningsområder står nu robuste og selvstændige, og vi ser frem til at bygge videre på dette fundament i 2024 og fremefter.

Vi vil gerne udtrykke en tak til vores kunder, samarbejdspartnere, sparringspartnere, venner og familie for året der er gået, samt en særlig tak til vores partnere for deres støtte og forståelse. Nedenfor finder du et overblik over vores økonomiske resultater, personlige højdepunkter, nye ansigter i teamet samt et resumé af året i tal.

Tak for et fantastisk år, og vi ser frem til vækst og succes i 2024.


ØKONOMI 

2023 har økonomisk set været et solidt år for os. Vi præsenterer et resultat på 728.930 kr. før skat. Selvom dette er en tilbagegang i forhold til 2022, er det vigtigt at påpege, at året har været præget af betydelige investeringer i nye projekter. Derudover har året budt på en række personlige begivenheder (som I kan læse mere om i det følgende afsnit), hvilket også spiller en rolle i vores samlede vurdering. Samlet set er vi yderst tilfredse med vores nuværende position og føler os velrustede og fortrøstningsfulde med henblik på 2024.


PERSONLIGE OPLEVELSER 

I begyndelsen af året begav Lau sig ud på en spændende rejse til Østrig. Her kombinerede han passionen for basketball med sit arbejde hos Meresalg. Nu er han tilbage i Kolding, hvor han bor sammen med sin kæreste.

Andreas har på sin side fundet sig godt til rette i huset i Øster Lindet, men det største højdepunkt i år har været familielivet: Andreas og Malene bød velkommen til deres søn Walther i maj 2023, en kær ny tilføjelse til familien.


NYE ANSIGTER 

I løbet af 2023 har vi haft glæden af at udvide vores team med to nye deltidsmedarbejdere, Louise Christensen og Anna Grue.

Tidligere har vores deltidsstillinger overvejende fokuseret på tekstforfatning, men med fremkomsten af AI-teknologier, specielt ChatGPT, har rollen for Louise og Anna taget en ny og spændende drejning. Sammen har vi udviklet færdigheder i at anvende disse nye teknologier, hvilket ikke alene optimerer vores arbejdsprocesser, men også forventes at spare os for over 250.000 kr.i 2024, på opgaver som vi tidligere outsourcede. Dette er takket være vores innovative framework og det bidrag, de to talentfulde unge medarbejdere bringer til vores team.

Derudover ser vi frem til at byde Louise velkommen som praktikant i januar.

Tusind tak for Jeres fantastiske indsats hos os, vi glæder os til samarbejdet i 2024.

High 🤚🏻

Anna (til venstre), Louise (til højre)

ÅRET I TAL 

  • Drift af +20 affilliate sites.
  • 2 nye deltidsmedarbejdere er kommet til.
  • +2 mio. besøgende på vores medier i 2023.
  • +25 løbende bureau-kunder med adgang til vores linksystem.
  • Vækst på 47% af kliks genereret til danske forhandlere via egne medier.
  • Vækst på 58% ift. affiliate indtjening sammenlignet med året forinden.

KOM AN 2024

Tak for din interesse i vores virksomhed og vores rejse.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

/Andreas og Lau