Mød os til Fremtiden.nu

Lennart Christensen / 6 år siden

Mød os på ejendomsmægler konferencen Fremtiden.nu

Som leverandør af hjemmesider til ejendomsmægler branchen er vi til stede til ejendomsmægler konferencen – fremtiden.nu. Fremtiden.nu er målrettet indehavere, daglige ledere og beslutningstagere i landets ejendomsmæglerforretninger.

Konferencen blev afholdt første gang i 2012 og afholdes ca. hvert halvandet år. Målet med konferencen er at samle og inspirere danske ejendomsmæglere. Fokus er at få ejendomsmæglerne til at benytte den teknologi, der er til rådighed, så de kan skabe en bedre forretning.

Hvorfor er vi med til en ejendomsmæglermesse?

Hvorfor er vi med? Vi bygger hjemmesider direkte til ejendomsmæglere og som underleverandør for web- og reklamebureauer. Derfor mente vi det naturligt at deltage på messen henvendt til ejendomsmæglere. Jeg har selv været ejendomsmægler, og har den vej en god branchekendskab og viden, som han kan tage med til bordet, når der eksempelvis skal drøftes ideer til en ny custom hjemmeside.

Tema for konferencen er digitale værktøjer

Digitale værktøjer har været med til at ændre den måde mæglerbranchen arbejder på. Kunderne kommer sjældnere ned i butikkerne men betjener sig selv via nettet.

Vi bygger custom hjemmesider til ejendomsmæglere

Vi er et specialiseret webbureau som bl.a. har bygget hjemmesiden til Mikkelsens Ejndomskontor, hvor vi har stået for hele processen, fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt hosting.

Den måde, man sælger huse på i dag, er meget anderledes end for tyve år siden. I dag har kunderne faktisk allerede “besøgt” huset før en fremvisning, for de har været inde på nettet og “se” huset både ude og inde. Netop derfor har det været yderst vigtigt for os, at få lavet en ny hjemmeside der kan præsentere vores boliger på bedste vis, siger Rasmus Mikkelsen (Indehaver af Mikkelsens Ejendomskontor).

Messen afholdes I Fredericia og København

Messen er tirsdag d. 20. marts 2018 i Fredericia og i København d. 21. marts. Messen’s arrangør er C&B Systemer. Læs mere om messen her: Ejendomsmæglermesse Fremtiden.nu. Læs mere om udvikling af ejendomsmægler hjemmesider her.

Vi glæder os til messen 🙂