Kåring af Meresalg Aps

Lennart Christensen / 9 år siden

Ekspert Awards 2015

Vi beklager at der har været lidt stille på vores Iværksætter Blog på det seneste. Det skyldes simpelthen travlhed og at vi aktivt har været i dialog med virksomheder for at løse mindre samt større operative opgaver. Vi lover at der i den næste tid vil prøve at komme med regelmæssige indlæg på bloggen. Bloggen er som bekendt henvendt med relevant stof for Iværksættere, mindre og mellemstore virksomheder som ønsker inspiration til Webdesign, Markedsføring og generelle optimeringer som kan løfte virksomheden til næste niveau. Derudover vil vi komme med et nyt interessant tiltag hvor vi vil komme i tæt dialog med dygtige Iværksættere i Danmark.

Kåring af Meresalg Aps

Holdet bag Meresalg Aps har fået en flot kåring og er i blandt de 50 virksomheder som er blevet kåret som Danmarks “Ekspert Awards 2015”. Listen er en oversigt over de bedste sider omhandlende online inspiration. Kåringen er en hyldest til dem, der gør en betydelig indsats i forbindelse med at fremme online inspiration i Danmark inden for Webdesign og Markedsføring. Om Meresalg Aps nævnes følgende sammen med kåringen ”Meresalg Aps bidrager med værdifuld viden omkring design, hjemmesider og markedsføring. Vi håber at Meresalg Aps fortsat vil bidrage med værdifuld viden i fremtiden til Iværksættere”. Hos Meresalg Aps er vi selvfølgelig glade for kåringen og kan betryggende fortælle at vi fortsætter i samme gear og vil glæde os til flere opgaver, assistance og herindunder sparring med iværksættere fra hele landet.

Iværksætter Interviews Og Nyt På Bloggen

Vi vil fortsætte med blogindlæg omkring Virksomhedsoptimeringer, Markedsføring, Webdesign m.m. Nærmere specifikt nævnes her nogle blogindlæg som i kan forvente at læse om: Google Adwords, Søgemaskineoptimering, Facebook Markedsføring og Sociale Medier, Markedsanalyser og optimering, Virksomhedsidentiteter. Derudover vil vi fremadrettet komme med Iværksættere Interviews hvor vi går i dialog med nystartede virksomheder og Iværksættere og tager en snak om det at starte virksomhed. Hvad er svært ved at være Iværksætter og vi vil selvfølgelig prøve at se om vi kan få nogle guldkorn ud af dem om det at være selvstændig erhvervsdrivende.

Hvad sker der i Meresalg aps i øjeblikket

Vi har i øjeblikket gang i flere spændende projekter. Det er alt fra små justeringer, små løft eller det kan være større operative opgaver, hvor virksomhedens identitet og markedsområder endevendes for at forny eller give virksomheden en ny dimension og markedsføringsplatform. Derudover arbejder vi med nye ideer og udvikling af brands. Vi ser virksomheder vokse, og løfte deres markedsandele til næste niveau igennem de løsninger som vi kan bidrage samt rådgive omkring som er en stor motivation.

Selvom vi har travlt har vi kapacitet til din opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os. Er det vejledning inden for Branding af din virksomhed, eller søger du en freelance Webdesigner, Grafiker til en pris som er til at betale er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har åben 24/7/365.

På vejene af Meresalg Aps
– Få succes med din markedsføring

 

expert-awards Kåring af Meresalg Aps