Indstilling til EY

Lau Christensen / 6 år siden

Indstilling til EY,
Entrepreneur Of The Year 2018

Meresalg er én af de 18 virksomheder i Syddanmark der er indstillet til prisen START-UP 2018, EY Entrepreneur Of The Year. Vi glæder os til at være med. Regionskåringen finder sted i Kolding d. 06.11.18, mens landsfinalen foregår d. 30.11.18.

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi fejrer deres succes og deres bidrag til vores samfund.

I 2016 rykkede Meresalg i nye kontorlokaler på Buen 5, 1. sal i 6000 Kolding. Det var også her virksomheden gik fra at kun at have én partner – stifter og ejer – Lennart Christensen, til at blive tre partnere. Disse tre er Lennart Christensen, Andreas Thomsen og Lau Christensen. Sidenhen er Meresalg igen rykket i nye lokaler, Dalbygade 40b 2. sal. Ligeledes er teamet udvidet til i dag også have webudvikler Jonas Bronée, tekstforfatter Markus Højberg Tornefeldt og praktikant Søren Jensen med ombord.

Vi er stolte over anerkendelsen og klar til at give de øvrige virksomheder kamp til stregen.

Meresalg Marketing er et webbureau, startet af tre nørdede sønderjyder, hvis kerneværdi er at skabe egen succes gennem kundernes succes. Vi udnytter internettets muligheder for at opnå mere salg.

EY 2018

Lau, Lennart, Andreas