Pressemeddelelse: 2019 – med ny startopstilling

Lau Christensen / 5 år siden

Pressemeddelelse 2019

Ny ild, ny energi og ny motivation – flere mål skal scores. Sådan beskrives den nye startopstilling bedst. Vi har glædet os meget til at dele denne nyhed.

På toppen sættes Andreas Thomsen og Lau Christensen, der har flere års erfaring inden for online markedsføring. I hele deres professionelle karriere har de spillet hinanden gode. Et målrettet og ambitiøst makkerpar, der både kender hinanden på, men også udenfor banen.

Den nye startopstilling, betyder også at Meresalg giver afkald på en tidligere profil. Dette betyder at Lennart Christensen pr. 31-12-2018 har solgt samtlige anparter, for at forfølge nye drømme. Der vil fremadrettet være en tæt dialog mellem parterne. Med rotationen gives der samtidig plads til nye talenter, som sammen skal løfte i flok.

Målsætningerne er stadigvæk 100% klare. Den nørdede tilgang til spillet, og drivkraften for at skabe egen succes, gennem kundernes succes er førsteprioritet. Igennem 5 år har Meresalg Marketing bygget et netværk af specialiserede samarbejdspartnere, der fortsat vil bidrage til et energisk og professionelt miljø, som sikrer at afleveringerne altid sidder lige i skabet.

I superligaen er der mange udfordrere, og når man samtidig opererer i en dynamisk branche, kræver det at man har fingeren på pulsen. Det har vi. Sammen med vores kunder skal vi udnytte internettets muligheder for at opnå mere salg. Strategien er lagt – flere førstepladser skal indtages i 2019.

Kampen fløjtes i gang.
Godt nytår!

Ovenstående ændringer træder i kraft pr. 31-12-2018

Kontaktpersoner for yderligere kommentarer:

Lau Christensen Meresalg ApS
2254 2740 – [email protected]

Andreas Thomsen Meresalg ApS
5189 2757 – [email protected]

Lennart Christensen 
4114 8088 – [email protected]