Projektering og webudviking af storslået webdesign

Smukke og brugervenlige hjemmesider som vil tjene dine forretningssmål

  • Ourproducts hjemmeside

Skal vi samarbejde?

Hos Meresalg Marketing fokuserer vi på at skabe resultater. Vi er et idé og webbureau med høje standarder, hvilket gør at du som kunde altid kan forvente det bedste resultat.  Er du på udkig efter et bureau, som både har forstand på strategi, design og avanceret opsætning. Samt et sted hvor du kan få en tæt relation, med din samarbejdspartner, er du afgjort kommet til det rette sted. Velkommen til.

Sådan hjælper vi din virksomhed

Webudvikling med fokus på dine mål

Dine mål er vores førsteprioritet, hvilket betyder at vi altid lytter til dine idéer og mål. Dog er vi ikke blege for, at udfordre dig, således vi sammen får skabt det bedste resultat. Er du på udkig efter resultater, sparring og succes på nettet, så er vi det rette valg.

Webudvikling med det rigtige afsæt

Vi har i hele vores arbejdsliv arbejdet med webdesign og strategisk online markedsføring, og har den vej igennem samarbejdet med mange forskellige brancher og virksomheder. I den forbindelse er vi også forberedt på din.

Webudvikling som skaber resultater

Ønsker du at se resultater, så er vi det rigtige valg. Vi er ambitiøse for din forretning; opgave lille som stor, så har du vores fulde fokus. Det er væsentligt for os, at du ikke ser dit samarbejde med os som en udgift, men som en investering.

Fra online visitkort til mellem- og større webudvikling projekter

Om du blot søger et online visitkort med dine kontakt informationer eller om du er på jagt efter mellem- til større unikke løsninger, med særegen performance, så kan vi hjælpe. Vi håndterer således brugerdefinerede projekter store som små. Vi er et branchekendt webbureau som i næsten 10 år har arbejdet med webdesign fra freelancebasis til levevej. I den forbindelse har vi været med på de forskellige webdesign trends på hvordan en hjemmeside skal opbygges. Vi har designet datidens klassiske hjemmesider, til i dag at udarbejde gennemførte mobilvenlige hjemmesider. Vores kunder spænder bredt fra den lokale til den større landsdækkende virksomhed. Mange kunder har været vedholdende i mange år og det sætter vi stor pris på.

112% Responsive web design

Sidder du nogle gange og surfer på din telefon eller tablet, og oplever ikke responsive hjemmesider? Dette problem oplever du ikke i et samarbejde med Meresalg. Alle vores webdesigns er tilpasset lige netop den enhed, som du sidder på. Dette sikrer en højere ROI, da mange kunder den vej igennem finder lige netop din virksomhed. Dette er især vigtigt, hvis man driver webshop, da størstedelen af dine kunder formegentlig vil besøge dig igennem en mobilenhed.

I korte træk arbejder vi ud fra følgende webdesign parametre:

  • Stilrent layout
  • Let at bruge
  • Opfordring til handling

Sådan laver vi din hjemmeside

Introduktion/Forventninger
Vi starter med et indledende møde, hvor vi definerer dine mål og snakker om dine forventninger, samt budget. Vi kortlægger dine kunders behov, og målretter disse informationer, for at have de bedste forudsætninger for at skabe et layout, som afspejler din virksomhed og kunder.

Design og indhold
Vi projektere dernæst strategien for layout og opsætning. Vi planlægger funktioner og brugervenlighed og vi udvikler teknikken bag din hjemmeside. Programmering – PHP, CSS, HTML, JS … Ja vi kunne blive ved, men vi skal nok spare dig for alt kodesproget, og den specifikke teknik bag. Vi vil blot pointere at vi koder efter høj standard, således du er garanteret en driftssikker og funktionsdygtig hjemmeside.

Lancering af webdesign
Når layoutet er ved at være på plads er det tid til at præsentere det færdige resultat. Her vil hjemmesiden som oftest være i testmode / eller bygget som demo. Vi gennemgår funktioner og afprøver brugervenligheden, samt hjemmesidens call-to-action. Eventuelle børnesygdomme og små fejl korrigeres. Under hele processen er du med på sidelinjen, hvor vi rapporter resultater og justerer indsatserne.

Din Hjemmeside on air
Du får selvfølgelig adgang til din hjemmesides panel, sådan du selv let og hurtigt kan redigere tekster på din hjemmeside. Gider du ikke teknikken – så kan du også lade os hjælpe dig.

Måling og løbende optimeringer
Google bestemmer alt på nettet i dag og vi koder hjemmesider efter Google’s standarder, og i tæt samarbejde med SEO specialister. Det sikre at hjemmesiden får de bedste forudsætninger for at kunne nå en top placering i søgeresultaterne. Vores SEO eksperter rapportere statistik og forbedre løbende din sides position på nettet. Vi tilbyder ligeledes kurser, så du selv kan tage del i, eksempelvis on-page SEO arbejdet.

Wedesign, webudvikling ... PHP, CSS, HTML ...

Vi er kodenørder som taler webdesign i et sprog som er til at forstå, med fokus på strategi og din forretning. Lad os tage en snak om dine ønsker.

Ring til Lennart 4114 8088

Lennart Christensen

Senior Marketing Adviser Creative process, idea & development
Eller skal jeg ringe dig op?