Om os

Vi laver hjemmesider, SEO
og avanceret udvikling.

Vi er et specialiseret webbureau med fokus på passioneret rådgivning, gode relationer og værdiskabelse.

Vi bygger brugervenlige hjemmesider i et design, præget af enkelhed, minimalisme og funktionalitet. Vi udvikler avancerede websites, til f.eks bolig- og ejendomsmæglervirksomheder, der har brug for opkobling til eksterne systemer. Derudover hjælper vi virksomheder med deres online markedsføring og med at opnå en top placering i søgeresultaterne.

Vores medarbejdere har stor erfaring, hvilket gør os i stand til at udføre online markedsføring af høj kvalitet. Derudover benytter vi os kun af samarbejdspartnere, som lever op til vores kvalitetskrav og serviceniveau.

Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Se cases

Fingeren på pulsen

Grundlaget for vores virksomhed blev startet tilbage i 2007, hvor de første opgaver indenfor digital markedsføring blev løst for forskellige lokale virksomheder. Det er sidenhen blevet til mere og mere, og vi er i dag vokset til at være et fullservice bureau, og fra 2013 i den form som man kender virksomheden i dag.

Glade kunder og langsigtede relationer

Med flid, etik og god arbejds moral har vi som målsætning at gennemføre vores arbejde med højeste kvalitet. Vores filosofi er at bevare og fremme langsigtede relationer til vore kunder og levere serviceydelser og produkter, som hjælper den enkelte virksomhed med at opnå sine forretningsmål.

Målrettet annoncering

Synlighed på nettet er altafgørende, når du vil optimere dit salg. Forbrugerne bruger mere og mere tid på at holde sig orienteret i bl.a. søgemaskinerne. Med en nøje udviklet markedsføringsstrategi, kan vi hjælpe din virksomhed op på forreste række. Vores samlede “markedsføringspakke” består af nogle effektfulde procedurer, der giver de allerbedste forudsætninger for synlighed og salg. Hvad enten du har brug for en hjemmeside til din virksomhed, en SEO konsulent hos dig i 10 timer, eller skal have løst en avanceret udviklingsopgave.

Hos os kan du samle din online markedsføring

Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medie. Vi er således et bureau med ekspertise til at varetage både webdesign, SEO og flere af dine øvrige digitale arbejdsopgaver på en gang. På den måde har du som kunde nemmere ved, at fokusere på dit kerneprodukt, mens du lader os hjælpe med din online markedsføring.

Tiltræk, aktiver og konverter

Vi arbejder ud fra grundprincipperne tiltræk – aktiver – konverter og markedsføringen planlægger vi, så den matcher dine behov og din virksomhed.

Vi brænder for innovative idéer og videreudvikling af allerede eksisterende virksomheder. Vi ser din succes, som vores succes og det er det som driver os.

Velkommen til.