Om os

Hjem Om os

Vi laver hjemmesider, SEO og digital markedsføring.

Vi er et digitalt bureau med fokus på passioneret rådgivning, gode relationer og værdiskabelse. Vi bygger hjemmesider og skræddersyede webløsninger med høj kompleksitet for virksomheder. Derudover hjælper vi virksomheder med deres online markedsføring og at nå en top placering i søgeresultaterne.

Vores medarbejdere har stor erfaring, hvilket gør os i stand til at udføre online markedsføring af høj kvalitet. Derudover benytter vi os kun af samarbejdspartnere, som lever op til vores kvalitetskrav og serviceniveau.

Valget af webbureau handler om tillid og hos os kan du regne med overholdelse af aftaler, og at den “håndværksmæssige” finish er i top.

Se cases

City-Ejendomme Aalborg

/ Læs mere om casen

Fingeren på pulsen

Grundlaget for vores virksomhed blev startet tilbage i 2007, hvor de første opgaver indenfor digital markedsføring blev løst for forskellige lokale virksomheder. Det er sidenhen blevet til mere og mere, og vi er i dag vokset til at være et fullservice bureau, og fra 2013 i den form som man kender virksomheden i dag.

Glade kunder og langsigtede relationer

Med flid, etik og god arbejds moral har vi som målsætning at gennemføre vores arbejde med højeste kvalitet. Vores filosofi er at bevare og fremme langsigtede relationer til vore kunder og levere serviceydelser og produkter, som hjælper den enkelte virksomhed med at opnå sine forretningsmål.

Målrettet annoncering

Synlighed på nettet er altafgørende, når du vil optimere dit salg. Forbrugerne bruger mere og mere tid på at holde sig orienteret i bl.a. søgemaskinerne. Med en nøje udviklet markedsføringsstrategi, kan vi hjælpe din virksomhed op på forreste række. Vores samlede “markedsføringspakke” består af nogle effektfulde procedurer, der giver de allerbedste forudsætninger for synlighed og salg. Hvad enten du har brug for en hjemmeside til din virksomhed, en SEO konsulent hos dig i 10 timer, eller skal have løst en avanceret udviklingsopgave.

Hos os kan du samle din online markedsføring

Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medie. Vi er således et bureau med ekspertise til at varetage både webdesign, SEO og flere af dine øvrige digitale arbejdsopgaver på en gang. På den måde har du som kunde nemmere ved, at fokusere på dit kerneprodukt, mens du lader os hjælpe med din online markedsføring.

Tiltræk, aktiver og konverter

Vi arbejder ud fra grundprincipperne tiltræk – aktiver – konverter og markedsføringen planlægger vi, så den matcher dine behov og din virksomhed.

Vi brænder for innovative idéer og videreudvikling af allerede eksisterende virksomheder. Vi ser din succes, som vores succes og det er det som driver os.

Velkommen til.

Lennart Christensen, Stifter

Hjemmesider

Udvikling, design og funktionalitet
Indhent tilbud
Prof. Totalleverandør når du skal have udviklet en stærk webløsning eller en smuk hjemmeside. Vi bygger med udgangspunkt i vores kunders tanker og ønsker.
Mere information

SEO

Kom til tops på Google
Læs mere
Gennemtænkt markedsføring er en selvfølge, når vi arbejder med SEO, der giver mere trafik og omsætning til virksomheder.
Mere information

Workshops

Bliv skarp på online markedsføring
Indhent tilbud
Hvordan kan man optimere og få mere ud af sin online markedsføring? Workshops i online synlighed, Sociale medier eller eksempelvis Wordpress.
Mere information

Kreativitet, kompetencer og indsigt

Vi er et webbureau som håndterer brugerdefinerede projekter – store som små. Vi designer fortræffelige og brugervenlige mobilvenlige hjemmesider. Detaljerne som er karakteristiske for vores hjemmesider er de stilrene linjer som går igen igennem hele layoutet. Da det også handler om funktionalitet, er der også taget udgangspunkt i høj brugervenlighed, således indholdet lever op til den individuelles behov.

Læs mere

Opnå mere salg igennem SEO

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores SEO specialister i Meresalg. SEO er målbar markedsføring, hvor vi kan måle effekten af vores SEO indsats. Vi kan se antal besøgende, konverteringer, klik og den generelle udvikling af de søgeord som arbejdes med. Som kunde får du tilknyttet en fast kontaktperson, som jævnligt vil holde dig opdateret.

Indhent tilbud

Bliv skarp på din online markedsføring

Det handler om at give dig nogle værktøjer som du kan bruge i din hverdag. Vi bringer nogle interessant synspunkter og giver noget inspiration, som du kan bruge. Vi rammer kernen i din målgruppe og skaber rammerne for effektiv annoncering.

Læs mere

Specialister med nærvær

Før vi går igang eller skriver en kode kode, bruger vores team den nødvendige tid til at forstå din virksomhed. Baseret på den viden, og dine krav kan vi tilbyde et komplet tilbud, eller blot det som du har brug for. Vi kan håndtere opgaver i alle størrelser.

Send din opgavebeskrivelse til os, eller vi kan hjælpe dig med at formulere og præcisere den.

Indhent tilbud