Om os

Meresalg Marketing

HVAD ER VI TIL FOR?

Vi er en dynamisk arbejdsplads, der navigerer i en dynamisk branche.

Vi er ikke til for at opfinde den dybe tallerken, men at stræbe efter arbejdsglæde, faglig udvikling og vækst. Vi er en loyal samarbejdspartner, hvor kunden og medarbejderen altid kommer i første række.

HVORFOR EKSISTERER VI?

Vores eksistensgrundlag er bygget på en passion for internettets muligheder. Vi stræber altid efter at levere ydelser af høj kvalitet, som giver en forretningsmæssig merværdi for alle samarbejdspartnere.

Vi slår et slag for større tillid og gennemsigtighed i marketingbranchen. Vi er åbne og imødekommende overfor nye initiativer og lover aldrig mere, end vi kan holde, men stræber altid efter at præstere på højeste niveau.

HVEM GØR VI EN FORSKEL FOR?

Vi har en sund og forandringsskabende tilgang til markedet. Vi skaber egen succes gennem kundens og opbygger varige relationer baseret på tillid. Det er vigtigt, at vi udvikler os og lærer nyt.

Således indfrier vi en fælles mission om at gøre en synlig forskel i søgeresultaterne blandt samtlige cases, Meresalg Marketing har indflydelse på.

Se cases

Grundlagt

Vores virksomhed blev stiftet i marts 2013. Hele eventyret startede i Løgumkloster, Sønderjylland. I dag sidder vi primært i Kolding og har gjort det siden 2016. Vores adresse er: Dalbygade 40b 2. sal (Volkerts Fabrikker). Her er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi og få en uforpligtende snak. Tag kontakt til os.

Vi er et digitalt marketinghus med fokus på passioneret rådgivning, gode relationer og værdiskabelse.

Vi arbejder målrettet med at skabe gode SEO-løsninger, som er værdiskabende, men ikke mindst også gennemsigtige. Et fagligt højt niveau er noget af det, vi stræber efter – samtidig ønsker vi også at tilbyde et forståeligt produkt, som skal være en god investering.

Valget af samarbejdspartner på SEO handler meget om tillid. Med Meresalg som partner kan du regne med, at vi overholder aftaler, og at finishen på håndværket er i top.

Glade kunder og langsigtede relationer

Med flid, etik og god arbejdsmoral er vores målsætning at udføre vores arbejde med højeste kvalitet.

Vi ønsker at bevare og fremme langsigtede relationer og dermed opnå succeser i samarbejde med vores kunder. En succes for os er, når kunden opnår succes.

Vi er meget opmærksomme på, at kunderne ikke blot ser Meresalg Marketing som et konsulenthus, men som en samarbejdspartner.

I dag har vi stadigvæk kunder, som har været med på rejsen siden 2013, fordi vi tillægger den personlige relation en meget stor værdi.

Individuel strategi

Synlighed på nettet er altafgørende, når du vil optimere dit salg. Forbrugerne bruger mere og mere tid på at holde sig orienteret i blandt andet søgemaskinerne. Med en professionel udviklet digital markedsføringsstrategi kan vi hjælpe din virksomhed op på forreste række.

I vores udarbejdelse af en strategi er vi meget bevidste om, at alle virksomheder er forskellige – og når alle virksomheder er forskellige, betyder det også, at vi altid udarbejder en individuel strategi til den enkelte virksomhed.

SEO er vores passion

Når man har et passioneret forhold til sit job, er det nemmere at dygtiggøre sig selv. Og netop at dygtiggøre sig selv har vi allesammen behov for. Dette er vi også bevidste om hos Meresalg Marketing, så vi altid har fingeren på pulsen og kan navigere i en meget dynamisk og konkurrencepræget branche. Således sikrer vi de bedste forudsætninger – også for vores kunder.

Velkommen til.

/Andreas & Lau