Om os

Vi laver resultatorienteret SEO
med høj gennemsigtighed

Vi er et digitalt marketinghus med fokus på passioneret rådgivning, gode relationer og værdiskabelse.

Vi arbejde målrettet med at skabe gode SEO løsninger, som både er værdiskabende, men ikke mindst også gennemsigtige. Et fagligt højt niveau er noget af det vi stræber efter – samtidigt ønsker vi også at tilbyde et forståeligt produkt, som skal være en god investering.

Valget af samarbejdspartner på SEO handler meget om tillid. Hos Meresalg kan du regne med overholdelse af aftaler, og at den “håndværksmæssige” finish er i top.

Se cases

 

QuhTy0hM

Fingeren på pulsen

Grundlaget for vores virksomhed blev startet tilbage i 2007, hvor de første opgaver indenfor digital markedsføring blev løst for forskellige lokale virksomheder. Det er sidenhen blevet til mere og mere, og vi er i dag vokset til at være et fullservice bureau, og fra 2013 i den form som man kender virksomheden i dag.

Glade kunder og langsigtede relationer

Med flid, etik og god arbejds moral har vi som målsætning at gennemføre vores arbejde med højeste kvalitet. Vores filosofi er at bevare og fremme langsigtede relationer til vore kunder og levere serviceydelser og produkter, som hjælper den enkelte virksomhed med at opnå sine forretningsmål.

Målrettet annoncering

Synlighed på nettet er altafgørende, når du vil optimere dit salg. Forbrugerne bruger mere og mere tid på at holde sig orienteret i bl.a. søgemaskinerne. Med en nøje udviklet markedsføringsstrategi, kan vi hjælpe din virksomhed op på forreste række. Vores samlede “markedsføringspakke” består af nogle effektfulde procedurer, der giver de allerbedste forudsætninger for synlighed og salg. Hvad enten du har brug for en hjemmeside til din virksomhed, en SEO konsulent hos dig i 10 timer, eller skal have løst en avanceret udviklingsopgave.

Hos os kan du samle din online markedsføring

Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medie. Vi er således et bureau med ekspertise til at varetage både webdesign, SEO og flere af dine øvrige digitale arbejdsopgaver på en gang. På den måde har du som kunde nemmere ved, at fokusere på dit kerneprodukt, mens du lader os hjælpe med din online markedsføring.

Tiltræk, aktiver og konverter

Vi arbejder ud fra grundprincipperne tiltræk – aktiver – konverter og markedsføringen planlægger vi, så den matcher dine behov og din virksomhed.

Vi brænder for innovative idéer og videreudvikling af allerede eksisterende virksomheder. Vi ser din succes, som vores succes og det er det som driver os.

Velkommen til.