TM Tønder A/S

Velkommen til TM Tønder Håndbold

TM Tønder er en traditionsrig håndbold, som spiller i Danmarks bedste håndboldliga. Holdet slog tilbage i 15/16 sæsonen Nordsjælland håndbold, i den meget nervepirrende kamp, om at skulle rykke op i den bedste danske række.

Til sæsonen 16/17 indgik TM Tønder håndbold og Meresalg Marketing et Web- og marketing samarbejde. Meresalg har været med helt nede i maskinrummet i håndklubben for at udarbejde klubbens nye hjemmeside og online tilstedeværelse. I udarbejdelsen er der lagt vægt på et tidsløst design i et brugervenligt layout.

I forlængelse af klubbens nye hjemmeside, har Meresalg også udarbejdet klubbens nye logo. Logoet er et symbol på en ny og mere mordene fremtid for TM Tønder håndbold.

Rød trød på alle medier

I relation til den nye hjemmeside og logoet som et nyt design udadtil er der blevet arbejdet meget med de sociale medier; herunder både Instagram og Facebook. Blandt andet er der i samarbejde med Tønder kommune og borgmester blevet lavet små videoproduktioner, i et forsøg på at lokke endnu flere sponsorer, samt medlemmer i det meget afgørende erhvervs netværk i klubben.

Full service Web og marketing partner

Ud over webrelaterede løsninger, så agerer Meresalg også som en aktiv samarbejdspartner inden for fysiske tiltag. Til hver enkelt hjemmekamp udarbejdes der en kampflyer i et moderne layout. Kampflyeren er meget brugt i hallen og giver både tilskuere og spillere et ekstra motivations boost før den enkelte kamp. Uge efter uge bruges der glædelige ressourcer på at indsamle nok information til et fyldestgørende interview med kampens spiller, opdatering på ligastillingen, samt et indblik i hjemmeholdets- og modstanderens spillertrup.

Flyeren har medvirket til yderligere annoncerings-plads til lokale virksomheder i lokalområdet.

Skriv eller ring til os

Identitet, digital branding og webudvikling