Toftlund Maskinfabrik A/S

Søger folk også efter stål, aluminium og svejsning på Google?

JA – der søges også efter kantbukning, maskinopbygning og svejsning på Google. Derfor har det været interessant at implementere en organisk strategi, der sikrer solid vækst i verdens største søgemaskine (Google), som afspejler de forventninger vi i fællesskab med kunden har opsat til denne case.

Toftlund Maskinfabrik A/S er en solid, leverandør indenfor bearbejdning og produktion i stål, aluminium og rustfrit stål.

Vi har udarbejdet nogle håndgribelige mål og forventninger til samarbejdet, der sikrer vi flytter os som forventet. Noget af det vi blandt andet har fokus på i denne case er schema-tags, der kan give os en edge på Google. I samme omfang har vi også benyttet os af faq-mulighederne, tagget op med schema, simpelthen for at fylde mere end vores konkurrenter.

Ovenstående er blot en mindre del af vores overordnede strategi, men kan være effektivt at indtænke – ikke kun på Tmas.dk, men i høj grad også på andre sites, hvor teknisk-relevante-spørgsmål kan opstilles med en faq-løsning. Dette gør både vi styrker adfærden (interaktion og time-spent-on-page), eftersom vi besvarer nogle relevante spørgsmål kunden måtte have.

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen