City Ejendomme Aalborg

Velkommen til City-Ejendomme Aalborg

Tak for godt samarbejde omkring projektet “Ny digital tilstedeværelse – City-Ejendomme Aalborg”.

Hjemmesidens visuelle fremtoning og opbygning indeholder levende billeder og stillbilleder. Hjemmesiden vil ud over at være informativ for interessenter, også skabe en flot profil for virksomhed, såvel for byen Aalborg. Den visuelle fremtoning skal forstærke virksomhedens profil, og give en merværdi til virksomheden.  Når City Ejendomme Aalborg ligger boliger til leje på deres hjemmeside, bliver de naturligvis også lagt til leje på boligportal.dk. 

Vi har arbejdet med projektering, ide, design og udvikling.

I dag hjælper vi stolt City Ejendomme Aalborg med deres organiske synlighed.

City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg

City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg midtby og gågaderne og har eksisteret siden 1991. Virksomheden ejes og drives af Hans Andersen samt et hold af dygtige medarbejdere.

At præge byen med smukke ejendomme.

Filosofien bag driften af City-Ejendomme Aalborg er ærlighed, oprigtighed og dedikation til bybilledet i Aalborg midtby. Det ligger grundlægger og indehaver af City-Ejendomme Aalborg, Hans Andersen, meget på sinde at værne om de bygningsværker, han ejer og lejer ud. Virksomhedens grundlæggende principper handler kort sagt om anstændighed og engagement. Hans Andersen mener disse ord – og har utallige gange bevist, at hans engagement i Aalborg er oprigtigt. For City-Ejendomme Aalborg ikke kun om at udleje erhvervslokaler og lejligheder af meget høj standard til mennesker, der holder af og kan se muligheder i at bo eller drive virksomhed i Aalborg midtby. Det handler også om at være med til at præge byen med smukke ejendomme.

Den restaurerede Toldbygning ved Toldbod Plads

Flere af de flotteste bygninger og midtbyens lækreste lejligheder har han og City-Ejendomme Aalborg været med til at skabe. Den restaurerede Toldbygning ved Toldbod Plads har vundet flere priser, og flugter rigtig godt med Aalborgs udvikling. Det gamle Løveapotek har City-Ejendomme Aalborg brugt rigtig mange penge for at genopbygge som en smuk stolt ejendom i midtbyen.

Læs mere om City-Ejendomme Aalborg

Skriv eller ring til os

Ny hjemmeside