Home Ejendomsmægler

Facebook Workshop med Home Esbjerg, Ribe, Bramming og Varde

Home butikkerne ville gerne blive verdensmestre i Facebook annoncering. Hvordan bliver vi set lokalt? Hvordan får vi trafik på vores side? Hvordan får vi flere vurderinger? Hvordan får vi bedst vist de boliger vi har til salg? Hvordan kan man optimere og få mere ud af sine brugte markedsføringskroner – ROI?

Vi havde fornøjelsen af at afholde en workshop med Home i faget “Facebook Markedsføring”. På workshoppen deltog Home Esbjerg, Bramming, Ribe og Varde.

Engagerede og dygtige ejendomsmæglere

Det var ingen tvivl om at vi havde samlet nogle engagerede og dygtige ejendomsmæglere til en omgang workshop. De havde masser af gåpåmod og rundt om bordet blev både fordomme og egne erfaringer vendt, på kryds og tværs.

Flere vurderinger og højere ROI

Kursusisterne gik derfra med læring i hvordan man kan ramme en relevant målgruppe, ikke mindst hvordan man kan skabe henvendelser henhold til at få flere vurderinger via Facebook m.m.

Lokaler hos Home Varde

Workshoppen blev afholdt ved Home Varde. Home Varde er en af byens førende ejendomsmæglerforretninger og kan bryste sig af at have byens korteste liggetider på boliger. Som ejendomsmæglerforretning har Home Varde et stort netværk i de omkringliggende byer. Ligeledes er der et godt samarbejde med home-forretningerne i Esbjerg, Bramminge og Ribe – som desuden et også deltog på workshoppen.

God dag med Home mæglere

Vi havde en rigtig god dag og takker Home for masser af god energi.

Skriv eller ring til os

Workshop