Mogens Dahl Koncertsal A/S

Mogens Dahl Koncertsal - SEO

Mogens Dahl Koncertsal er en unik perle i København, som byder på fantastiske oplevelser, sangaftener, foredrag og events i høj kvalitet. Konkurrencen for event- og konferencelokaler er intensiveret markant de senere år, hvilket betyder at vi i samarbejde med Mogens Dahl Koncertsal skal have løftet synligheden på Google.

De primære arbejdsopgaver ved Mogens Dahl er som følger:

  • Onpage SEO
  • Linkbuilding
  • Eliminering af fejl og mangler
  • Support på hjemmesiden
  • Hastighed
  • PR

Derudover kommer der arbejdsopgaver indenfor både Google Ads, samt rådgivning på ift. annoncering på Facebook. Det er essentielt at Mogens Dahl Koncertsal får solgt billetter til arrangementerne, hvilket vi hjælper med til.

Mogens Dahl er en spændende case, som allerede fra første periode har vist positive tegn til organisk vækst. Vi opererer her i en branche hvor konkurrencen er høj både for lokaler, men såvel også for koncerter og ander arrangementer, hvilket betyder at kvaliteten af de links der skabes skal være super høj. Derfor arbejder vi meget med en strategisk tilgang til det at linkbuilde, hvilket gøres gennem en kombination af gæsteindlæg, advertorials, udsendelse af pressemeddelelser mfl.

Vi forventer at Mogens Dahl i 2019 vil tage skarpe placeringer på Google gennem en meget kontrolleret og strategisk tilgang til tingene, hvor der er plads til sparring på en masse områder, som ikke direkte påvirker SEO arbejdet.

 

Har du brug for en gennemgang af dit online potentiale?

Så send os en besked, så vender vi retur.