Mikkelsens Ejendomskontor

Velkommen til Mikkelsens Ejendomskontor

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye hjemmeside til Mikkelsens Ejendomskontor, der blandt andet er førende ejendomsmægler i salg af sommerhuse i Syd- og Sønderjylland.

– Den måde, man sælger huse på i dag, er meget anderledes end for tyve år siden. I dag har kunderne faktisk allerede “besøgt” huset før en fremvisning, for de har været inde på nettet og “se” huset både ude og inde. Netop derfor har det været yderst vigtigt for os, at få lavet en ny hjemmeside der kan præsentere vores boliger på bedste vis, siger Rasmus Mikkelsen (Indehaver).

Mikkelsen er en uafhængig ejendomsmæglerforretning, der har eksisteret siden 1974 og har domicil på Toldbodgade 13 i Toftlund.

Organisk trafik

I et godt SEO-samarbejde har vi øget den organiske synlighed for Mikkelsens Ejendomskontor markant. Vi tracker omkring 100 forskellige keywords, hvor vi ved påbegyndt samarbejde havde en gennemsnitlig placering i Google på 49,5. Den 31.07.2019 lå den på 9,5. Nedenstående illustration illustrerer sessioner for en 3 måneders periode – 01.05.2019 til 31.07.2019 sammenlignet med samme periode sidste år. I tal har det betydet lige over 9.000 flere sessioner i perioden organisk. Synligheden har været med til at styrke Mikkelsens lokale udgangspunkt, hvor de i uge 36 2019 lukkede 10 købsaftaler.

Opdateres løbende.

Skriv eller ring til os

Ide, projektering og udførelse