Mikkelsens Ejendomskontor

Når kunden søger "sommerhus Rømø" vil vi være tilstede ...

Mikkelsen er en uafhængig ejendomsmæglerforretning, der har eksisteret siden 1974 og har domicil på Toldbodgade 13 i Toftlund.

Organisk trafik (år 1)

I et godt SEO-samarbejde (år 1) har vi øget den organiske synlighed for Mikkelsens Ejendomskontor markant. Vi tracker omkring 100 forskellige keywords, hvor vi ved påbegyndt samarbejde havde en gennemsnitlig placering i Google på 49,5. Den 31.07.2019 lå den på 9,5. Nedenstående illustration illustrerer sessioner for en 3 måneders periode – 01.05.2019 til 31.07.2019 sammenlignet med samme periode sidste år. I tal har det betydet lige over 9.000 flere sessioner i perioden organisk. Synligheden har været med til at styrke Mikkelsens lokale udgangspunkt, hvor de i uge 36 2019 lukkede 10 købsaftaler.

Synlighed generelt

Løbende afstemmer vi udviklingen og sikre vi er på rette kurs. Ejendomsmæglerbranchen er interessant og der sker mange ting i øjeblikket. Det handler om at være tilstede, når kunderne efterspørg køb eller salg i det respektive område, og med Mikkelsens position og ikke mindst muligheder, kvag deres uafhængighed, har vi konstant mod på at teste og udfordre markedet. Netop derfor er der et rigtig godt match imellem den måde vi foretrækker at arbejde hos Meresalg Marketing, men også det udgangspunkt der er fra Mikkelsens side.

Vi nørder søgeord, trends og markedet der gør vi flytter os i den rigtige retning.

Skriv eller ring til os

Ide, projektering og udførelse