Brug SEO til at give din virksomhed mere værdi.

Hos Meresalg er vi ikke i tvivl om at vores søgemaskineoptimering kan skaffe din forretning flere kunder.

  • Google Analytics til analysering af data

Kombinationen af SEO og WEB

Kombination af en gennemført hjemmeside, og professionelt søgemaskineoptimering  kan løfte dit salg til nye højder. Ofte handler det om, at tænke rationel, således man ikke udelukkende har fokus på enten kun SEO, eller kun webdesign. Hverken det ene eller det andet kan stå alene, hvorfor det altså er vigtigt at have fokus på begge områder.

Der er ingen tvivl om at effektiv søgemaskineoptimering skaber flere kunder i butikken, men er det udelukkende på baggrund af din SEO? Det korte svar er nej, da der er flere elementer i det. Få her en dybere forklaring på dette.

Har du en forældet hjemmeside, kan det være svært at lave kvalificeret trafik på domænet, da den ganske enkelt ikke er tilpasset 2016. SEO og webdesign går ofte hånd i hånd, da man på samme måde kan vende det opstillede scenarie om – således, hvis du har en flot hjemmeside, men ingen søgemaskineoptimering, hvordan skal dine kunder så finde dig. Google er nu engang den mest foretrukne søgemaskine, og i Meresalg arbejder vores seo specialister benhårdt for at få dig til at ligge øverst i søgeresultaterne.

Vi sørger for at gøre vores forarbejde grundigt, ligegyldigt hvilken case der er tale om, da vi tror på at det er her man kan opnå de helt store resultater. Det er vigtigt for os, at når vi starter et samarbejde med dig, så er vi også 100% indforstået med opgavens omfang. På den måde bliver det nemmere for vores dygtige team, at udnytte de huller, som der findes på dit marked, hvor der kan gøres konkurrencemæssige fordele. Ofte ser man at mange hjemmesider bruger en helt forkert SEO-strategi, ved at prøve at konkurrere på tunge og konkurrenceprægede ord, hvor de i princippet aldrig får en chance om at være med. Derfor skal man finde sine niche søgeord, som på trods af langt færre søgeresultater eksempelvis kan være meget mere værdifuldt for din virksomhed.

Det er her SEO værdien ligger. Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til SEO, så giv mig et kald

Ring til Lau 2254 2740

Lau Christensen

Seo konsulent
Eller skal jeg ringe dig op?