PR & Pressemeddelelse

Lau Christensen / 2 år siden

Har du overvejet PR som en markedsføringsstrategi?

Vi arbejder professionelt med pressemeddelelser.

Kan vi hjælpe dig?
Har du selv overvejet at anvende PR, som en markedsføringsstrategi, så tag kontakt til Meresalg Aps, da vi har den nødvendige erfaring, som kræves hvis man vil i dialog med de forskellige medier. Endvidere slipper du for at bruge tid på historier, hvor sandsynligheden for at mediet vælger lige netop din historie er minimal.

Øget brandkendskab?
Pressemeddelelser kan give omtale i aviser, magasiner, ugeblade, tv, radio og online medier. En pressemeddelelse styrker ligeledes din virksomheds markedsføring, samt trafikken på dit site.Vi laver pressemeddelelser, hvor tekstforfatning er inkluderet.

Fremstå som ekspert i anerkendte medier
Få ekspertstatus i anerkendte danske medier. Dette vil uden tvivl give flere kunder og besøgende til din hjemmeside. Hos Meresalg har vi positive erfaringer ved at anvende PR, som markedsføringsstrategi, hvilket gør at vi kan hjælpe dig på rette kurs.

En pressemeddelelse er en unik mulighed for at gøre sig til ekspert på et bestemt område, samt have indflydelse på hvad mediet bringer.

Ønsker du at få udarbejdet en pressemeddelelse, som publiceres i et anerkendt medie målrettet din målgruppe, så tag kontakt til Meresalg Aps og få et uforpligtende tilbud. Inden din pressemeddelelse bliver publiceret, så får du selvfølgelig lov at se om den er som du ønsker.

Oftest vælger journalisten for det pågældende medie at kopirer pressemeddelelsen ordret. På den måde sikres også at vi får den som ønsket.

Eksempler på pressemeddelelser Meresalg Aps har udarbejdet

Drænrør: Sådan ser udviklingen ud i 2016

Rygning: E-cigaretter hjælper rekord mange til rygestop

E-handel: Salget af egne kvalitetskabler overgår forventningerne

Værdien ved PR
Hos Meresalg Aps arbejder vi med PR som en markedsføringsstrategi. Nedenstående ses de tre vigtigste fordele ved denne strategi

– Flere kunder
– Flere besøgende på hjemmeside
– Ekspertstatus