BalderClothes

Andreas Thomsen / 1 år siden

BalderClothes skal udfordre markedet med nyt tøj

Spændende læsning omkring brandet BalderClothes - få tips og indsigt i hvad det kræver at være aktør i tøjbranchen.

I forbindelse med vores samarbejde med BalderClothes, har vi spurgt indehaveren Marc om han ville fortælle lidt om forretningen og dets mål.

At starte et tøj brand kan være meget udfordrende med de mange aktører på markedet. Læs med her hvordan BalderClothes har tænkt sig at vinde markedsandele fra de etablerede tøj mærker, samt hvorfor de også mener at det er vigtigt at fokusere på SEO på et tidligt stadie.

BalderClothes har et flot udvalg af skjorter, slips og andre flotte accessories til mænd.

Kan du give en kort introduktion af BalderClothes?

BalderClothes er Danmark’s nye tøj-brand! Vi designer, producerer og sælger selv vores tøj hvilket gør, at vi med vores unikke værdikæde er i stand til, at styre alle led i kæden, og vi ikke forstyrres og reguleres af mellemhandlere der presser priserne kunstig i vejret, og kvaliteten i bund!

BalderClothes er dansk og dansk design – Derfor er kvaliteten og materialerne af vores produkter helt i top, og samtidig er vi nordjyder, og derfor mener vi også, at god kvalitet og stilrene designs ikke skal koste en bondegård!

Hvorfor faldt valget på at få sit eget tøj brand?

Jeg har længe gået og irriteret mig over hvor kedeligt og ensartet forretningstøj til mænd er, og uanset mærke og kæde er tøjet kendetegnet ved middelmådig kvalitet og skyhøje priser, som sætter den gode stil i et dårligt perspektiv!

Derfor valgte jeg, at udfordre markedet herhjemme med et nyt brand, som tilbyder gode priser, unikke designs og et brand hvor en hvid skjorte ikke bare er en hvid skjorte, men skiller sig ud fra mængden i form af materialer, og detaljer.

blaaskjorte
Billede lånt fra BalderClothes.com – Navy-blå med polka prikker

 

Hvordan prissætter man sit eget brand? 

At prissætte sit eget brand har fra starten været meget nemt. Vi har valgt, at prissætte vores produkter lavt sammenlignet med resten af markedet, og hvis man tager vores designs og kvalitet i betragtning, så er det prissat langt under hvad man ellers kunne forvente for samme varer på markedet.

Hvad har været den største udfordring ved at skabe sit eget brand?

Den største udfordring for opstarten, igangsættelsen af produktionen til salget til forbrugeren har helt sikkert været, at finde en fabrik som kunne i møde komme vores krav til kvalitet og materialer. Jeg havde i starten troet det var meget nemt, at finde en producent der kunne lave vores tøj – Men jeg blev hurtigt klar over, at det ikke bare lige var noget man gjorde…

Hvilke markedsføringsaktiviteter foretager I jer for at skabe awareness?

Vores brand forhandlet pt. Kun via vores webshop, og er derfor 100% net salgs baseret. Jeg har derfor valgt, at fokusere på retargeting og promovering via Facebook. Det har jeg valgt ud fra prissætningen og hvordan vi bedst kan nå ud til vores målgruppe. Facebook er væsentlig billigere end fx Adwords, og konkurrencen er lavere, derfor har det givet bedst mening for os, at starte med vores branding og salgsopfølgende markedsføring der. Herudover, udsender vi brandingmateriale i form af visitkort og flyvers ud med vores ordre på BalderClothes, samt vores andre webshops. På den måde når vi ud til mange, og stort set gratis!

Hvorfor har I valgt at arbejde med SEO på nuværende tidspunkt? 

Vi har valgt, at fokusere på SEO-optimering fra starten, da det er en langsigtet markedsføring, og en nødvendig del af ethvert brand med respekt for sig selv. Vi er jo et nystartet og dermed en relativ lille spiller på markedet, så vi er oppe mod giganter som stylepit, zalando mv. og dem kan vi naturligvis ikke konkurrere mod (på nuværende tidspunkt :o)…) Men vi tror på en tidlig og professionel indsats fra starten af er det bedste udgangspunkt for en fremtidig stræk position for vores brand!

skaermbillede-2016-10-27-kl-11-39-58