TeaTree.dk

TeaTree.dk

TeaTree.dk er en hjemmeside som rummer mange gode tips, tricks og anvendelsesmetoder for det populære Tea Tree oil. Du kan på siden finde både guides, prissammenligning og andet relevant information  som gør at du kan blive ekspert i at anvende Tea Tree oil uanset om det er som en olie til håret eller som en decideret kur mod f.eks. tør hovedbund. Du kan læse mere om Tea Tree anvendelsesmuligheder her.

Hos Meresalg har vores primære opgave været at assistere med at finde gode og relevante links, sådan at vi har kunne oparbejde en god autoritet overfor søgemaskinerne, herunder mere specifikt Google. Det essentielle ved linkbuilding er, at man får nogle anbefalinger fra andre autoritære hjemmesider, som derved øger chancerne for at TeaTree rykker frem i søgeresultaterne.

Arbejdet omkring linkbuilding er en løbende proces, som allerede efter få måneder har kastet gode resultater af sig med pæn fremgang på Google.

Udover at være aktiv omkring omtalen, så arbejder vi også med at optimere på siden, hvor vi kommer med forslag til nye landingsider, således at man udvider sine fangarme og derved kan ramme flere gode søgeord.

 

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen