Hevi Sugaring

SEO og Affilaite opgaver for Hevi Sugaring

HEVI-sugaring er en dansk webshop, som fremstiller og sælger sukkervoks af høj kvalitet. En behandling som adskiller sig lidt fra traditionel voksbehandlinger, som gør at det for HEVI sugaring er essentielt at ligge højt placeret på søgeord relateret til hårfjerning.

SEO arbejdet har til formål at øge synligheden både på direkte salgssøgeord som sukkervoks, hårfjerning mv. Derudover arbejder vi på at rangere på søgeord, som kan være med til at guide folk i den rigtige retning, samt skabe awareness omkring sukkervoks som behandlingsmetode. Dette gør vi ved at udarbejde en detaljeret contentplan, som vi følger og understøtter med en linkbuidlingstrategi, som tager afsæt i relevans og kvalitet. Denne trafik kan senere hen skabe stor nytte når de indgår i det samlede marketingmix.

Affiliate marketing skal være med til at booste salget gennem partnere, som selvfølgelig kun bliver betalt når der skabes salg. Vi har derfor implementeret hevi-sugaring på tværs af egne affiliatesider fra start, som skal skabe traction og et boost i omsætningen fra dag et. Ydermere har vi ansvaret for at kontakte nye potentielle affiliates, samt løbende at udsende nyhedsbreve til de tilkoblede affiliates, således at vi hele tiden skaber en top-of-mind position hos vores smarbejdspartnere, men ligeledes gør det nemmere for dem at skabe nyt indhold, da vi står for at finde søgeord og andre elementer, som gør deres arbejde lettere.

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen