Haveunivers.dk

Haveunivers.dk - Linkbuilding case

Haveunivers.dk er en hjemmeside, som rummer alle de gode tips til haven og hverdagen. På Haveunivers.dk finder man et bredt udvalg af gode artikler, tests og anbefalinger om alt fra grill og robotplæneklippere til test af de bedste fuglehuse. Haveunivers rummer derfor et bredt spektrum af tips og tricks til haveentusiasten.

Hos Meresalg har vores primære opgave været at assistere med at finde gode og relevante links, sådan at vi har kunne oparbejde en god autoritet overfor søgemaskinerne, herunder mere specifikt Google. Det essentielle ved linkbuilding er, at man får nogle anbefalinger fra andre autoritære hjemmesider, som derved øger chancerne for at Haveunivers rykker frem i søgeresultaterne.

Arbejdet omkring linkbuilding er en løbende proces, som allerede efter få måneder har kastet gode resultater af sig med pæn fremgang på Google.

Vi forsætter løbende med at lave gode links til Haveunivers, sådan at endnu flere forbrugere kan få glæde af at læse deres gode og udførlige test og tips omkring alt der relaterer sig til haven.

test1

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen