Workshops

Hjem Workshops

Bliv skarp på din online markedsføring

Vi tilbyder virksomheder skræddersyede in-house workshop, foredrag eller gæstelæring.

Vi har fokus på at give Jer nogle værktøjer som I kan bruge i det daglige. Vi kommer hele vejen rundt og vi planlægger workshoppen efter dine behov og ønsker.

VI tilbyder på nuværende tidspunkt workshops i kategorierne: SEO, Facebook Markedsføring, WordPress og derudover foredrag/gæsteindlæg i alle kategorier, og de indsatser som man kan arbejde med på de digitale medier.

Kontakt os

Home Ejendomsmægler

/ Læs mere om casen

Facebook Workshop

Kursus tilpasset behov og niveau
Fra kr. 2000 pr deltager
Det handler om at give dig nogle værktøjer som du kan bruge i din hverdag, hvor du lærer at målrette og optimere din annoncer på de Sociale Medier.
Mere information

SEO Workshop

Kursus tilpasset behov og niveau
Fra kr. 2000 pr deltager
Vores SEO workshop er designet til fjerne din forvirring og lære nogle basale ting som du kan arbejde med i det daglige.
Mere information

Wordpress Workshop

Kursus tilpasset behov og niveau
Fra kr. 2000 pr deltager
Denne workshop henvender sig til dig, der allerede har en WordPress.org-hjemmeside.
Mere information

Optimer din ROI og ram din målgruppe

Det handler om at give dig nogle værktøjer som du kan bruge i din hverdag. Vi bringer nogle interessant synspunkter og giver noget inspiration, som du kan bruge. Målet er at få din digitale markedsføring til at ramme plet, således at det vil aktivere dine brugere. Baseret på dine krav er vores SEO workshop fuldt tilpasset dine behov, ved at målrette materialet til dine medarbejderes evner og niveau.

 

 

Lær SEO på Workshop

Få svar på alle dine mest presserende SEO spørgsmål og lær de mest aktuelle faktorer for at bygge ægte relevans for konkurrencedygtige søgeord.

  • Aktiver dine besøgende til at skride til handling og reagere
  • Fuld tilpasset kursus materiale og tidsramme efter dine behov og niveau
  • Få svar på din hjemmesides svagheder og styrker

Læs mere

Lær at bruge Wordpress på Workshop

Denne workshop henvender sig til dig, der allerede har en WordPress.org-hjemmeside. Du ønsker nu at lære, hvordan du kan bruge WordPress i det daglige.

Du lærer bl.a. hvordan du uden kendskab til kodning kan optimere sikkerheden, skrive indlæg, arbejde med formatering af tekster, og de helt grundlæggende ting som man kan på sin WordPress-side.

Vi hjælper dig godt igang

Det er ikke alt man kan kontrollere ved sin digitale markedsføring. Men man kan guide og præge således du fanger interesse hos målgruppen. Du lærer på workshoppen at arbejde med indhold og forfatning som vil fange dine brugere.

Læs mere om os