Tilbud på webhosting med webdesign

Bestil kontakt og få din hjemmeside online hurtigst muligt

  • Ourproducts hjemmeside

Vi sørger for det hele - webdesign og webhosting - All inclusive

Vi tilbyder webhosting med domæne samt ubegrænset e-mail adresser – endvidere også mulighed for SSL sikkerhed. Alt sammen tilbyder vi til en fast lav pris på kr 299 ,- årligt ved samtidig køb af webdesign. Skal vi hjælpe dig med din hosting?

Sådan hjælper vi din virksomhed

Kvalitets webhosting med webhotel

Webhosting løsninger fra kr 299 ,- årligt inklusiv domæne hosting, ubegrænset e-mail adresser, samt mulighed for SSL sikkerhed.

 

Webhosting - din hjemmeside på nettet

Kort sagt er webhosting et hotel for hjemmesider. Det er en nødvendighed at have et webhotel, før den kan ses af andre internetbrugere.

 

Billig webhostning på stærke servere

Vi tilbyder webhosting løsninger, som er til at forstå. Lave priser, høj sikkerhed og fuld opsætning. Skal vi hjælpe dig med at komme i gang?

Webhosting med domæne, ubegrænset e-mail adresser.

Webhosting med domæne, ubegrænset e-mail adresser. Vi gør din virksomhed levende på internettet med eget domæne og webhotel. Du kan altid få support og vores supportteam er klar til at hjælpe dig 24/7 året rundt i tråd med vores webmaster aftale. Vi tilbyder ubegrænset webhotel plads, ubegrænset e-mails, mulighed for SSL sikkerhed til kun kr 249,- årligt. *Gælder kun ved køb af webdesign.

Webhosting og rådgivning som er til at forstå

Vi er din personlige webpartner som sikre dig den bedste løsning. Er dit ønskede domæne optage, kan vi gå i sparring og finde det bedste alternativt som både er søgevenligt men også nemt at finde for dine kunder. Bestil kontakt og Meresalg Web sørger for det hele for dig.

Webhosting hos os – Hvad får du for pengene?

Webdesign og opsætning af CMS – Din personlige online marketing rådgiver – Webmaster support (Vi holder din hjemmeside fri for malware og sørger for det er opdateret) – 12 mdr. webhotel abonnement (Ubegrænset plads og ubegrænset antal e-mail adresser) – Gratis SSL – Google Analytics – Webmaster Tools – Eksklusiv tilbud på SEO.

Fordele ved webbureau / webhosting kombo

Når du vælger at gøre brug af et full service webbureau og lade os stå for webhosting af din hjemmeside er du sikret at du får det rigtige produkt til dig og dine behov. Du er også sikret at du vælger det rette domæne til din virksomhed og undgår at få et domæne som dine kunder ikke kan stave, eller finde.

Fullservice webbureau - vi hjælper dig med webhosting

Ring til Lennart 4114 8088

Lennart Christensen

Senior Marketing Adviser Creative process, idea & development
Eller skal jeg ringe dig op?