Lau Christensen

Partner hos Meresalg Marketing

Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag. Netop derfor tror jeg også at jeg er havnet det helt rette sted. Dét at få lov at arbejde med det jeg brænder for, er et kæmpe privilegium for mig.

At være selvstændig er for mig en livsstil, og det handler som sådan ikke om at arbejde +80 timer ugentligt, men mere at have sig selv med i hele projektet fysisk og mentalt.

Netop derfor er det også ekstremt vigtigt for mig at få lov at arbejde med kunder, hvor der er et match mellem den kultur vi har i Meresalg og hos kunden. Det er essentielt at jeg ikke bliver set som en konsulent, men som en samarbejdspartner, der kan tilføre det enkelte projekt mere værdi.

Jeg har spillet basketball i mere end 20 år, og sporten har givet mig et konkurrencegen, som jeg har kunnet tage med mig videre i mit professionelle erhverv. Går jeg ind i noget gør jeg det fuldt ud. Jeg er dedikeret og prioriterer min omgangskreds med respekt. Det er vigtigt for mig at jeg flytter mig personligt, da jeg ved at det i samme omfang vil flytte min omgangskreds og vores virksomhed i en ny og positiv retning.

Hele rejsen deler jeg med vores team, samarbejdspartnere, samt min kompagnon Andreas Thomsen.

Lau Christensen

Kompetencer og anerkendelser

AccountingGoogleLinkbuildingOnline marketingOutreachPRSEO

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen