Andreas Thomsen

"Den må have potientiale til at ranke #1

Mød en målrettet og erfaring SEO specialist.

Andreas Thomsen er SEO specialist hos Meresalg. Han er engageret og målrettet, og arbejder hårdt med at få tekst og sider til at ranke højt i Google.

Andreas har arbejdet med SEO og content marketing fra det blev virkelig sjovt. Han har set, samt drevet fantastiske resultater til vores kunder.

Når man arbejder med SEO, så arbejder man i en meget dynamisk samt omskiftelig verden, hvilket gør man hele tiden skal holde sig opdateret på nye algoritmer, samt strategier mm. Andreas formår at have fingeren på pulsen, og ved hvad der rør sig indenfor SEO og content marketing. Derfor kan du trygt stole på at du som kunde og med Andreas som konsulent er godt sikret.

Andreas Thomsen

Kompetencer og anerkendelser

GoogleOnline marketingPRSEOSocial Media Marketing

En stor passion for online markedsføring, og kunsten ved at kunne sidde bag en skærm, og trække trafik direkte ind på hjemmesiden er det som driver Andreas.

Det er svært at gøre Andreas tilfreds, og han ser gerne alle dine søgeord ranke nummer 1, selvom det oftes vil være tilfredsstillende med blot fokussøgeordene, så fortsætter Andreas sin benhårde indsats for at din side kan få stor succes i søgeresultaterne.

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen