Skal din hjemmeside være SEO venlig og mobilvenlig?

Få fuldt udbytte af internettet

At have en hjemmeside er noget man i dag ser som værende meget normalt. Og kravene der stilles fra forbrugerens side er ligeledes høje, da en dårlig hjemmeside ofte afskrækker forbrugeren fra at undersøge din hjemmeside nærmere.

Sådan hjælper vi din virksomhed

SEO giver udbytte

At råde over en hjemmeside, som er mobil-venlig (responsive og konverteringsoptimeret er et godt fundament for at opnå succes på internettet.

Mobilvenlig samt konverteringsoptimeret

Med en hjemmeside som fra start er optimeret, så får du det bedst mulige udgangspunkt for en succesfuld forretning, og derved gode placeringer i Googles søgeresultater.

SEO fundament for øje

Når vi designer din hjemmeside, så vil det første vi foretager os være en teknisk søgeordsanalyse. Det gøres for at få forståelse af slutbrugeren og hvilke emner de søger efter

Virksomheder der ikke følger den teknologiske udvikling, vil med tiden opleve større tilbagefald i søgeresultaterne, hvilket med stor sandsynlighed vil koste både trafik og salg. Hvis du derfor er afhængig af at dine kunder kan finde netop din forretning på internettet, så er det vigtigt at du tage søgemaskineoptimering seriøst, og ligeledes råder over en hjemmeside, som kan løfte dit niveau på internettet.

Google benytter ligeledes brugervenlighed som et af de store parametre, og derfor skal din nye hjemmeside også være brugervenlig. Din side skal være brugervenlig fordi:

✓ Google belønner brugervenlige hjemmesider

✓ Dine kunder har lettere ved at benytte din side via navigation

✓ Konverteringsraten øges ved brugervenlig hjemmeside

✓ Brugervenlighed kombineret med SEO sikre dig gode betingelser

Uanset om du ikke har en hjemmeside, eller du måske leder efter en der kan levere den rigtige hjemmeside, så står Meresalg klar til at rådgive, samt føre dig igennem hele denne proces fra A-Z.

Vi har flere års erfaring med at bygge hjemmesider, og ligeledes mange års erfaring med at få din hjemmeside til at rangere højt i Googles søgeresultater.

Brugervenlige løsninger til fornuftige priser

Ring til Lau 2254 2740

Lau Christensen

Seo konsulent
Eller skal jeg ringe dig op?