Hvorfor er SEO vigtigt?

Kender du til vigtigheden af SEO?

  • Google Analytics til analysering af data

Bliv klogere på hvordan Google optimering hænger sammen ...

Størstedelen af vores kunder kender til vigtigheden af søgemaskineoptimering. Derfor deler vi gerne gængse SEO tips med vores kunder, således de selv kan vedligeholde og opdatere deres hjemmeside.

Sådan hjælper vi din virksomhed

SEO er enormt vigtigt i vores moderne verden

I dag er næsten alt digitaliseret, hvilket gør at søgemaskineoptimering er ekstremt vigtigt. Google fungerer som en søgemaskine, som forsøger at levere de bedste resultater til brugeren.

Hurtigt og nemt at anvende Google

Det er hurtigt og nemt, at søge efter dét man mangler. På internettet kan man finde alt, som man har brug for – også ting, man måske ikke var klar over. Essensen med SEO er at kunne skabe mere omsætning i din forretning.

Enorm konkurrence omkring de gode placeringer

Der er ekstrem hård konkurrence  omkring de gode placeringer på Google. Derfor er det vigtigt, at man gør sig forarbejde grundigt, således man finder de søgeord, hvor muligheden for de gode placeringer er størst.

SEO er vigtigt fordi..

8 ud af 10 forbrugere påbegynder deres købsproces på Google, og det i sig selv burde være grund nok til at man tager SEO seriøst. Det er med garanti også vigtigt for din virksomhed, at blive fundet i toppen af søgeresultaterne.

De fleste forbrugere på internettet har større tiltro til de organiske resultater frem for de betalte, og det kan man godt forstå. Om end du tilbyder fysiske produkter, serviceydelser eller blot information, så kan SEO uden tvivl hjælpe dig med at øge din online synlighed.

Jo bedre placeringer du opnår i SERP, jo flere besøgende vil også blive sendt til dit website via søgemaskinerne, og dette er noget vi kan bruge.

Google søgninger er ofte meget målrettet, og forbrugeren mangler ofte en vare, svar på et spørgsmål eller noget tredje når de foretager en søgning på Google. Netop derfor er det vigtigt at være tilstede, når dine potentielle kunder søger efter dit produkt.

Der er ofte en dybere mening med at vi har startet vores website.. Men hvad nytter det hvis ingen kan finde netop din hjemmeside?

Det er vigtigt at have et site, som ligger på side 1-2 og maks side 3 på Google!

Mange analyser har vist, at cirka 90% af alt trafik på hjemmesider verden over leveres af søgemaskinerne, om end det er Google, Jubii, Yahoo, Ask.com osv, hvor den primære dog stadig er Google, hvilket også er det de fleste webudviklere arbejder mod bedre placeringer på.

Hvornår har du sidst været på side 4 på Google? Ikke særlig ofte må man antage, og netop dette viser analyser også. Langt største delen af Googles brugere benytter sig primært at side 1, og nogle gange side 2-3 alt efter hvor specifikt et svar de søger.

SEO er uden tvivl din vej til at opnå succes på internettet, hvis man skal gøre det for et fornuftigt budget. Vigtigheden i en top placering kan variere fra branche til branche, men lige gyldigt hvilken branche du opererer i, så bør du overveje at få gode placeringer på Google.

Kom nemt og hurtigt i gang med selv at lave SEO!

Du ved sikkert at der er mange fordele ved netop SEO, og derfor er der heller ingen undskyldning for ikke selv at forsøge sig frem. Et samarbejde med Meresalg gør dig køreklar til selv, at kunne administrere din egen søgemaskineoptimering.

Hvis du dog gerne selv vil forsøge, så findes der en lang række guides på nettet, til hvordan du selv kommer i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, og disse guides kan helt sikkert skaffe dig mere trafik fra Google, hvilket er formålet med SEO.

Vi kan ret nemt blive enige om at grundstenene i SEO, er noget du relativt nemt kan læse dig frem til vha. Google søgninger og et par timers fordybelse blandt eksperters blogindlæg. Dog ligger der mange elementer i SEO, som kræver lidt erfaring og teknisk snilde.

Der findes en lang række små parametre, som har indflydelse på dit SEO, og her har vi erfaringen der gør, at du din side er i trygge hænder når de sidste detaljer skal lægges på din hjemmeside, og de gode placeringer indtages.

 

Topplaceringer på Google = flere kunder i butikken.

Meresalg er din samarbejdspartner, hvis du ønsker at komme i toppen på Google.

Ring til Lau 2254 2740

Lau Christensen

Seo konsulent
Eller skal jeg ringe dig op?