Book et møde

SEO bureau der skaffer dig kunder

Halter din hjemmeside langt bagefter? Ligger den eksempelvis på side 3, 4, eller 5 i en simpel Google søgning? Vi møder rigtig mange virksomheder, som er udfordret med at finde kunder på nettet. Dette er et stort problem, da det vil påvirke virksomhedens salg.  8 ud af 10 kunder starter deres købsproces på Google, hvilket er en afgørende indikator for hvorfor man skal ligge øverst i søgeresultaterne, og arbejde med SEO, hvis man ønsker et udbytte heraf. Vi arbejder professionelt med online synlighed herunder SEO, således din virksomhed er med i toppen på relevante søgninger, sådan at du får den trafik din hjemmeside fortjener.

Sådan hjælper vi din virksomhed

80% starter sin købsproces på Google

Forestil dig at du er på udkig efter et bestemt produkt. Hvordan starter du din købs-proces? 8 ud af 10 vælger at bruge Google, og det ville måske også havde været dit svar. Er din virksomhed synlig på nettet, eller skal vi hjælpe dig?

Få flere besøgende på din hjemmeside

Hos Meresalg SEO bureau er vi et team med specialister inden for online marketing. Vi arbejder målrettet efter at skabe resultater for dig og din virksomhed. Hos os er du ALTID med på sidelinjen, hvilket betyder at du har det fulde indblik i vores arbejde.

Opnå mere salg igennem SEO

Driver du en plakatforretning, hvor der månedligt er 22.200 søgninger på Google; forestil dig så hvis du fik del i en side 1 placering på Google. Organisk trafik har vist sig at være meget effektivt, da kunden målrettet er på udkig efter dit produkt, ergo også parat til at handle.

  • Google Analytics til analysering af data

SEO er ikke en udgift, men en investering

Se ikke SEO som en udgift, men som en investering for din virksomhed. Er du ikke synlig på Google, så mister du i princippet 80% af dine kunder – herefter er der kun 20% tilbage at kæmpe om. Hvorfor ikke gå ikke efter alle 100?

SEO vil skabe mere salg

Igennem vores SEO arbejde opnår din virksomhed mere værdi. Vi har resultater fra vores hidtil cases, som har vist det store potentiale søgemaskineoptimering har. Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores SEO specialister i Meresalg.

SEO er målbar markedsføring

Vi kan måle effekten af vores SEO indsats. Vi kan se antal besøgende, konverteringer, klik og den generelle udvikling af de søgeord som arbejdes med. Som kunde får du tilknyttet en fast kontaktperson, som jævnligt vil holde dig opdateret. 

Seo bureau
5 (100%) 11 votes

Få et indblik i de mange muligheder

Ring og tag en snak med en af vores specialister på 7171 3636.

SEO skaber kunder

Ny SEO klar hjemmeside

Hvorfor er SEO vigtigt?

Hvad er seo?

Content marketing

Linkbuilding