SEO

Hjem SEO

Opnå mere salg igennem SEO

Forestil dig at du er på udkig efter et bestemt produkt. Hvordan starter du din købs-proces? 8 ud af 10 vælger at bruge Google, og det ville muligvis også været dit svar.

Driver du foreksempel en plakatforretning, hvor der månedligt er 22.200 søgninger på Google; forestil dig så hvis du fik del i en side 1 placering på Google. Organisk trafik har vist sig at være meget effektivt, da kunden målrettet er på udkig efter dit produkt, ergo også parat til at handle.

Vi har resultater fra vores hidtil cases, som har vist det store potentiale søgemaskineoptimering har. Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores SEO specialister. Du ønsker at blive fundet på nettet. Vi ønsker at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Trendday

/ Læs mere om casen

Linkbuilding

Gode links fra stærke domæner
Afhænger af dit behov
Linkbuilding er processen, hvor der etableres relevante indgående links til din hjemmeside.
Mere information

SEO Basis

Vi arbejder målrettet med 15-24 søgeord
kr 3.500 pr måned
BASIS pakken er til dig, som muligvis allerede har en webshop eller hjemmeside med landingssider til produkttyper og brands.
Mere information

SEO Elite

36-55 søgeord
kr 7.500 pr måned
Elite Pakken henvender sig til dig hvis du har et stort website, med mange sider, og vil have at Google er din største trafik source, så skal du vælge denne pakke.
Mere information

Vi kan tilbyde gode links

Linkbuilding er processen, hvor der etableres relevante indgående links til din hjemmeside, som hjælper din hjemmeside med at opnå højere placering på de store søgemaskiner. På den måde genererer man mere målrettet trafik til lige netop dit websted.

Vores basispakke

BASIS pakken er til dig, som muligvis allerede har en webshop eller hjemmeside med landingssider til produkttyper og brands. Vi optimerer på dit eksisterende indhold, og løfter hele siden ud fra et SEO perspektiv. Vha. Linkbuilding arbejder vi med dine placeringer, og skaber autoritet. Vi arbejder målrettet med 15-24 søgeord, som vi forsøger at få omdannet til en topplacering, sådan at du vil opleve en stigning i antallet af kunder.

Vi prioriterer tiden skarpt på de elementer, der giver den største gevinst på din side. Indholdsmæssigt har vi fokus på få søgeord og dine vigtigste sider.

Flere kunder i butikken

Elite Pakken henvender sig til dig hvis du har et stort website, med mange sider, og vil have at Google er din største trafik source, så skal du vælge denne pakke.

Denne pakke vil være optimal for at få dig op på markedets bedste søgeord. Når du kommer op på de bedste søgeord, så vil du virkelig kunne mærke et boost i din virksomhed målt på kundehenvendelser eller salg fra Google.

Du får også sparring om både SEO og relaterede emner, som eksempelvis konverteringsoptimering.

Er din virksomhed synlig på nettet, eller skal vi hjælpe dig?

Et team med specialister i online markedsføring står klar til at arbejde målrettet efter at skabe resultater for dig og din virksomhed. Hos os er du ALTID er med på sidelinjen, så du har det fulde indblik i vores arbejde. Det vil sige at vi måler effekten af vores SEO indsats, hvor vi viser antal besøgende, konverteringer, klik og den generelle udvikling af de søgeord som arbejdes med.

Læs mere om SEO