PR fotos

Andreas Thomsen / 1 år siden

Brug PR fotos i din markedsføring - det siger mere end en lang tekst.

Vi arbejder professionelt med PR fotos, som kan benyttes i din PR strategi.

Din PR strategi sikrer dit brand genkendelighed

Billeder er afgørende for hvordan din virksomhed præsenteres på forskellige medier. Din virksomhed bliver ofte vejet og målt på det visuelle udtryk der møder forbrugeren første gang, hvilket synliggør vigtigheden af at have noget godt PR materiale, uanset om der er tale om portrætfotos eller produktfotos, eller bare PR billeder.

PR foto

Det gode PR foto er båret af aktualitet, og fremstår naturligt. Når du skal benytte billeder til PR, så skal kvaliteten samt budskabet være helt i top. Du kan med fordel gøre brug af vores PR service, hvis du skal bruge fotos til personlig branding, web, kampagner, eller pressen. Udbyttet af et godt billede er bedre end du tror.

Portrætfotos

Din virksomhed eller person skal brandes på den rigtige måde. Hertil kommer portrætfotos. Vi arbejder professionelt med at skabe personlige, samt naturlige billeder hvor personen, eller virksomhedens image fremgår meget klart, hvilket sikrer dig gode forudsætninger for en vellykket branding strategi. Vi skaber stærke erhvervsprofiler, som kan benyttes til hjemmesiden, Linkedin, pressen og mange flere steder.

Produktfotos

Sælger du varer på nettet, så er det essentielt at have et gode produktbilleder. Hvis du skal fange forbrugerens korte opmærksomhed, så kræver det at dit billede står skarpt, samt ser appetitligt ud for forbrugeren. Den visuelle tilgang til at handle i dag afspejler salget på webshops. Hvis du skal bruge nogle billeder af produkter der sælger, så kontakt os i dag, så arrangerer vi et møde med et godt set-up.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at PR udelukkende handler om pressemeddelelser altså tekst og ord – som til en vis grad sandt. Imidlertid kan man dog ikke undervurdere betydningen af billeder.

Prøv at tag avisen eller magasinet der lægger i nærheden af dig, og bladrer det igennem – hvad fangede din interesse? Jeg vil gætte på, at de historier med tilhørende billeder var dem som fik størstedelen af din opmærksomhed, og dette bør fortælle dig, at gode billeder er afgørende for en vellykket PR indsats.

  1. Et billede siger mere end tusind ord – uanset om det er et produkt billede, et billede af dig og dit team eller billeder fra en begivenhed. Et billede i din pressemeddelelse vil snuppe en journalists opmærksomhed og hjælpe dig med at fortælle din historie.
  2. Tænk på de forskellige billeder, du måske har brug for. Hvis du har et produkt på din webshop, så har du formegentlig brug for en bred vifte af billeder, så forbrugeren kan forestille sig produktet i deres hænder. Dine billeder vil derfor være mere interessante for forbrugeren, og de vælger måske at handle hos dig og ikke konkurrenten med det kedelige billede.
  3. Det er altid en god idé at investere i en ordentlig fotograf. Undervurder aldrig hvad en fotograf kan gøre for dit brand.
    En dygtig fotograf kan rådgive om billeder, hvilket kommer din virksomhed til gode. Du skal gribe enhver chance for at skille dig ud fra konkurrenterne, og her vil en professionel fotograf være din bedste ven.
  4. Forsøg så vidt muligt at undgå at photoshoppe dine billeder hvis du ikke har styr på det. Det er essentielt at dine billeder fremstår professionelt, så lad for guds skyld være med at forsøge dig frem i paint eller lignende – resultatet bliver ofte derefter, hvilket er en skam.
  5. Endelig og vigtigst af alt, kan aviser og magasiner kun bruge billeder i høj opløsning, så det er vigtigt, at de billeder du får taget ikke er taget med din iPhone, men med et professionelt kamera.

 

Kontakt os i dag for at høre mere omkring vores fotoydelser.