Personlig hjemmeside

Lennart Christensen / 1 år siden

Personlig hjemmeside

Vi arbejder med mange facetter af markedsføring og det som er spændende er at ALDRIG er en opgave ens. Vi får af og til henvendelser fra bloggere eller øvrige som har brug for en personlig hjemmeside, som vi også gerne hjælper med.

Er du Blogger og skal du bruge en personlig hjemmeside til at eventuelt blogge på?

Vi hjælper dig igang med er gennemsigtigt produkt som du får til markedets bedste priser, som inkludere:

  • Hosting
  • Webhotel
  • Personligt layout

Din egen personlige hjemmeside

En hjemmeside er ikke statisk, den er dynamisk. I det øjeblik du udretter noget, så kan du skrive det på din personlige hjemmeside. Personlig branding handler om at fortælle din unikke historie med din egen stemme. Og når du opretter din egen personlige hjemmeside, så får du en central placering til at etablere dit personlige brand. Herfra kan du stadig linke til sociale medier som Facebook, LinkedIN og Instagram. Du kan vise dine referencer fra din karriere. Din personlige hjemmeside vil også blive hjemsted hvor du kan vise frem hvem du er. Du er måske atlet, sportsstjerne eller kendt personlighed, hvorfor du skal bruge en personlige hjemmeside som talerør eller blot til den nødvendige profilering af dig selv. Måske er du blot madglad og ønsker dig din egen madblok.

Hos os ejer du selv domænenavnet

Derudover får du ubegrænset med online plads, så du blot kan blogge løs. Derudover har du mulighed for at få så mange e-mailadresser som du ønsker. Ikke mindst tilbyder vi ubegrænset support, så du altid er sikker på at din hjemmeside er online.

Skal du igang med at Blogge kan du starte op allerede nu

Vi får af og til henvendelser fra bloggere eller øvrige som har brug for en personlig hjemmeside. Alle efterspørger et sikkert og nemt produkt. Vi tilbyder en abonnements ordning eller en en gangs betaling. Layout og indhold tilpasser vi efter dine behov. Nogle har færre behov end andre, hvilket vi tager en dialog omkring. Selve webhotellet koster blot 299 om året og support koster kr 109 pr måned. I den pris er der dagligt backup og meget mere.

Er du sportsstjerne eller amatør atlet – Personlig branding

Det kan være du er sportsatlet, kendt personlighed eller lignende. Udover at hjælpe dig igang med en hjemmeside, kan vi også give dig et skub i den rigtige retning når det handler om din personlige branding i form af professionelle billeder og din visuelle fremtoning.