Om os

Meresalg Aps | Marketing- og webbureau

  • Meresalg Marketing og Webbureau

  • Lennart Christensen

  • Bootcamp Meresalg 2016

Vi laver hjemmesider, SEO og digital markedsføring.

Vi er specialister i digital markedsføring og herindunder koncept / branding, webdesign, søgemaskineoptimering. Vi er et fullservice webureau, som har fokus på at vende din tilstedeværelse til en top placering, ligegyldigt hvad vi arbejder med. Vi brænder for innovative idéer og videreudvikling af allerede eksisterende virksomheder. Vi ser din succes, som vores succes og det er det som driver os.

Online markedsføring inden for et væld af brancher

Vi har arbejdet med salg og markedsføring i hele vores arbejdsliv, og har den vej igennem opbygget mange års erfaring inden for et væld af brancher. Efter næsten et årti med freelance markedsføring for forskellige virksomheder og sektorer blev Meresalg Aps til i år 2013.

Specialister med nærvær

Nærvær er en stor del i vores arbejde. Kunden er vores første prioritet, hvilket også betyder, at du i gennem hele dit forløb hos Meresalg får en personlig sparringspartner tilknyttet din virksomhed. Formålet med dette er, at du fast koordinerer med den samme kontaktperson, som ligeledes vil holde dig opdateret på det arbejde der udføres.  Udbyttet heraf er, at du har tid og overskud til at fokusere på din kerneforretning, ergo et større potentiale for at opnå “mere salg”.

Da vi ved, at alle virksomheder er forskellige, sørger vi altid for at fordybe os i din virksomhed, således vi er bevidste omkring dit produkt, og dermed kan tilpasse processen til din case.  Hos os er din virksomhed i trygge hænder.

En dagligdag med digital markedsføring

Dagligt arbejder vi med mange forskellige slags forretninger inden for mange forskellige brancher. Vi arbejder med mange facetter af digital markedsføring, og kan varetage hele din forretnings markedsføring i projekt, AD HOC eller som fast sparringspartner.

Som webbureau arbejder vi både med små- og store webdesign projekter. Læs om vores webdesign.

Vores SEO specialister arbejder målrettet med at skabe resultater i søgemaskinerne for din virksomhed. Synlighed er altafgørende på internettet i dag, hvilket også gør at det er en nødvendighed med professionelt søgemaskineoptimering til dit firma. For hvad nytter det, hvis du har en flot hjemmeside, men ingen kan finde den? Hvis du endnu ikke har den store viden omkring SEO, men kender til vigtigheden af det, så vil vi anbefale at læse denne underside (hvad er SEO?).

Endvidere er vores grafiske team klar til at udarbejde flotte annoncer og tryksager, som skaber genkendelighed og professionalisme. Disse to kriterier er meget vigtige i forbindelse med din brandværdi udadtil, samt dit salg.

I korte træk er vi et komplet webbureau.

Vision og målsætning

Meresalg Aps vil være en landsdækkende samarbejdspartner inden for digital markedsføring. Vi arbejder ud fra grundprincipperne tiltræk – aktiver – konverter. Vi øger din online tilstedeværelse. Vi gør dig synlig for din målgruppe. Vi fremskaffer leads og konverteringer.

 

Meresalg Marketingbureau

Ring til os på 7171 3636