Ny hjemmeside til din virksomhed

Andreas Thomsen / 2 år siden

Brug for en ny hjemmeside?

Læs om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi hjælper dig med en ny hjemmeside

Vi leverer Jeres nye hjemmeside igennem professionelt samarbejde, samt konkurrencedygtige priser. Fra online visitkort til mellem- og større webudvikling projekter. Vi giver dig en velfungerende, samt responsiv hjemmeside der blandt andet indeholder:

Ny hjemmeside til konkurrencedygtige priser

Hos Meresalg afdækker vi alle aspekter, og giver dig en velfungerende, samt responsiv hjemmeside der blandt andet indeholder:

 • Responsivt design – Din hjemmeside vises ideelt på alle enheder.
 • Elegant layout – Moderne layout og design, der afspejler Jeres vision og virksomhed.
 • Brugervenlig – Både for Jer og de besøgende.
 • Opfordring til handling – Implementering af korrekt opsatte CTA knapper.
 • Webmaster aftale – Vi adminstere og vedligeholder den nye hjemmeside.
 • Web-hosting – Domæne, samt ubegrænset e-mail adresser.
 • SEO venlig – Vi implementere vores viden indenfor SEO direkte på din nye hjemmeside.
 • Konverteringsoptimeret – Vi bygger din hjemmeside med konvertering for øje.

En ny fantastisk hjemmeside

Din virksomhed får en ny fantastisk hjemmeside, der som minimum opfylder alle ovenstående krav, hvilket er din garanti for en ny og funktionel hjemmeside. Din hjemmeside skal være konkurrencedygtig i en dynamisk verden, og hos Meresalg kender vi finesserne, som afgør om din hjemmeside blot bliver noget du ejer, eller et direkte led i din marketingstrategi.

En ny hjemmeside skal appellere til målgruppen, derfor er det vigtigt vi sammen får udarbejdet en strategi for hvordan vi konverterer dine besøgende. Vi måler vores succes i din succes, og derfor er det vigtigt vi får snakket om alle ønsker og behov. Med udgangspunkt i alt dette kan vi skabe en ny hjemmeside, som bliver taget godt imod af forbrugerne, men som også findes af nye kunder, sådan at du kan vækste din forretning.

Kontakt os ved at udfylde formularen, så ringer vi dig op og tager en dialog omkring netop dine behov til oprettelse af en ny hjemmeside.

Et flot hjemmeside design giver dig fordele som:

 • Flere besøgende, der opholder sig på siden.
 • Flere kunder
 • Differentiering fra konkurrenterne
 • Forøget brand identitet
 • Polerede dejtaljer
 • Plads til udvikling

I en meget dynamisk verden, hvor mere foregår online end nogensinde vil det være nødvendigt at din virksomhed er repræsenteret på internettet. Dog er der forskel på hvorvidt din virksomhed blot er repræsenteret ved en standard hjemmeside som ingen finder, kontra en moderne og seo venlig hjemmeside. Der er klart en fordel for dig, hvis din nye hjemmeside besidder de kvaliteter den typiske forbruger efterspørger.

Er en ny hjemmeside ikke også responsive?

Forskellige hjemmesider vil altid have forskellige behov og vil derfor kræve forskellige funktioner, som danner grundlaget for succes på disse hjemmesider. For eksempel kan en webshop, der sælger produkter online, have brug for en lagerstyrings funktion til at sikre, at punkterne faktisk er til rådighed, og på lager. Mens dette er afgørende for succes på en webshop, så ville denne funktion være meningsløs på en hjemmeside for et revisionsfirma. Uanset hjemmesidens behov, er der dog én funktion, der er afgørende for din hjemmeside klarer sig på et konkurrencepræget marked, samt får succes. Mobilvenlighed og UX (user experience) generelt. Det er nemlig vigtigt at din nye hjemmeside er responsiv overfor de forskellige platforme

Hvad er Responsive Web Design?

Responsive webdesign består i at du tilpasser din hjemmeside der forskellige platforme. Det vil i korte træk betyde at din hjemmeside vises på en flot måde, uanset om det er fra computer, tablet eller telefon. Det er ikke blot lidt ekstra lir at have, det er en nødvendighed. Dine brugere skal kunne finde hvad de søger efter, og mange bruger tablet eller smartphones. Hvis de ikke kan finde det de søger, så går du formegentlig glip af mange besøgende, og muligvis også nye kunder.

Vi garanterer at din hjemmeside fungerer til alle enheder, men også i alle browsere, sådan at du ikke mister besøgende på din hjemmeside.

 • Fordelene ved responsivt webdesign.
 • Bedre, hurtigere, smartere brugeroplevelse.
 • Omkostningseffektiv
 • Forbedrede konverteringsrater
 • Flere besøgende fra Google
 • Højere placeringer på Google
 • Øget salg og indtjening
 • Du kan nok allerede nu forestille dog hvordan disse elementer vil have en positiv virkning på din nye hjemmeside ikke?
 • Webmaster og gratis support.

Er der noget mere irriterende end lige at have købt en ny hjemmeside, og indenfor kort tid melder de første problemer sig? Vi ved hvor frustrerende det kan være at have betalt for en hjemmeside, og dog føle man efter måske blot en uge render hovedet mod muren, da man har problemer med at lægge sin nye velskrevne tekst op på hjemmesiden.

Hos Meresalg afhjælper vi ovenstående problem. Med vores webmaster aftale får du gratis support og vejledning til din nye hjemmeside. Hvis du har problemer med et billede på hjemmesiden, eller hvis du ønsker nogle få ændringer, så klarer vi dette for dig ganske gratis. Vi vil gerne et netop din virksomhed få succes, og derfor forsøger vi at hjælpe det vi kan, sådan at du føler din hjemmeside og virksomhed er klar til at vinde nye markedsandele.

Vi giver din nye hjemmeside et kickstart indenfor SEO og synlighed.

Vi ved hvordan man begår sig på online medier, og derfor ved vi også hvor vigtigt SEO kan være for netop din forretning.

Vidste du, at 8/10 starter deres købsproces med at lave en simpel Google søgning efter det produkt/service de er på udkig efter? Hvis du vælger at få lavet SEO på din hjemmeside, så vil du kunne få en del af kagen og de potientielle 80% ekstra kunder. Vi kan hurtigt blive enig om at dette ville øge din indtjening markant samt en øget kendskabsgrad.
Hos Meresalg kan vi varetage din månedlige SEO indsats hvis du ønsker dette. Vi garanterer dog at den nye hjemmeside vi leverer besidder alt det SEO vi kan fra start, sådan at du kommer bedst muligt fra start med den nye hjemmeside. Forbrugeren skal gerne kunne finde din nye side, og det hjælper vi dig med.


Slå dine konkurrenter målt på den online aktivitet.

Forbrugerne verden over er blevet mere vant med online medier, og dette er din mulighed for at slå konkurrenterne målt på den online aktivitet, som din virksomhed kan præstere. Udformningen af en hjemmeside er vigtig, fordi den påvirker, hvor hurtigt dine besøgende kan finde det, de søger. Hvis det er vanskeligt eller frustrerende, så vil den besøgende forlade hjemmesiden og prøve at finde svar på det søgte, på et andet site – og det er en tabt mulighed. Et godt design vil være let at forstå samt at navigere rundt på. Det skal hjælpe potentielle kunder med at finde det, de har brug for, og tager derved dig et skridt tættere på at lave et salg eller komme i kontakt med den potientielle kunde.


Bliv tryg ved at vælge Meresalg som webpartner

Vi har lavet rigtig mange hjemmesider. Vi ved også at det er vigtigt for dig, der overvejer en ny hjemmeside at have et indgående kendskab til hvad vi ellers har lavet, sådan at du kender kvaliteten af vores hjemmesider allerede inden du bestiller hos os.

Under denne tekst kan du set et større udsnit af de hjemmesider vi har lavet.


Du skal involveres når der laves en ny hjemmeside

En hjemmeside findes der ikke en endelig skabelon til – det er derfor vigtigt for os, at du som kunde bliver involveret i hele processen med at skabe din nye online identitet. For at opnå det optimale resultat, så er kombinationen af vores knowhow omkring hjemmesider, og dine tanker omkring det endelige produkt essentielt for et godt slutprodukt.

Graden af hvor meget du involveres fra start har nemlig en afgørende betydning, når den nye hjemmeside skal i støbeskeen. Vi lytter til dine ønsker og behov, og krydrer det med vores kompetencer indenfor webdesign, sådan at din hjemmeside bliver lidt bedre end du egentlig først havde tænkt dig. Det er vigtigt, at selvom du involveres stadig er villig til at lytte til vores udviklere, som har udviklet mange hjemmesider, men også ved hvad det kræver for at en hjemmeside kan konvertere, samt få den nødvendige succes online.