Ejendomsmægler

Leverandør af hjemmesider til din bolig- eller ejendomsmægler virksomhed!

Her hos Meresalg higer vi altid efter at bygge skræddersyede webløsninger og hjemmesider til ejendomsmægler branchen; hjemmesider, der giver mulighed for høj kompleksitet. Vi hjælper din virksomhed fra start til slut, således at din hjemmeside går hånd i hånd med dine nuværende ejendomsmægler systemer.

Vores branchekendskab sikrer din succes på internettet

Vi har et stort indblik i og erfaring med ejendomsmæglerfaget, og dette kendskab kommer din virksomhed til gode. Meresalg har leveret robuste, digitale løsninger til flere ejendomsmæglere og udlejningsselskaber, og vores indgående kendskab til koder og systemer sikrer din virksomhed succes.

Se referencer: Mikkelsen Toftlund, Qvistint.com, City Ejendomme Aalborg.

Vi bygger en ejendomsmægler hjemmeside efter dine behov

Vi bygger hjemmesider direkte til slutkunder og fungerer også som underleverandør til andre web- og reklamebureauer. Vi er overbeviste om, at konstante udfordringer gør os bedre hver eneste dag – og dermed minimeres risikoen for fejl og mangler i lige netop dit hjemmesideprojekt. Vi skaber ejendomsmægler hjemmesider efter netop dine individuelle behov, og vi kan derfor bygge en unik og velfungerende mæglerhjemmeside til din virksomhed!

Professionel og gennemført kommunikation

Vi sigter altid efter en direkte og personlig udvikling, hvor dine indspark ligger til grund for hjemmesidens opbygning – og du bliver tilknyttet en fast udvikler under hele forløbet. Du oplever ingen irriterende ventetid, og vi gør vores ypperste for at levere en professionel og gennemført kommunikation. Vi bygger bro mellem jeres offline og online medier, således at disse fungerer i et symbiotisk forhold. Vi har god branchekendskab og viden, som han kan tage med til bordet, når der eksempelvis skal drøftes ideer til en ny custom hjemmeside.

Hold den røde tråd på alle medier

Vi er et inkarneret WordPress-bureau, der kombinerer det kreative univers med best practice for at skabe intelligente og ikke mindst unikke hjemmesider uden begrænsninger. Vi sørger for at bygge din hjemmeside efter Google’s retningslinjer, hvilket optimerer fundamentet for en god SEO struktur, der sætter din virksomhed på landkortet. Den røde tråd skinner også igennem vores virksomhed: Du bliver tilknyttet en fast rådgiver/udvikler direkte, og du skal dermed ikke tænke på hverken telefon kø eller miskommunikation.

Vi har arbejdet med ejendomsmæglere og boligselskaber som har brugt følgende boligsystemer:

  • C&B
  • FlexYa
  • Boligportalen

Mød os til Fremtiden.nu

Hvis du vil opnå mere trafik og en bedre samlet digital løsning, så mød os på ejendomsmægler konferencen Fremtiden.nu, hvor vi vil være repræsenteret. Her møder du os ansigt til ansigt og kan få et indblik i vores ydelser, samt hvordan din kan være til gavn for din forretning.

 

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen