Konverteringsoptimering

Lennart Christensen / 2 år siden

Konverteringsfrekvens optimering

Ønsker du at få mere ud af dine besøgende, så er det vigtigt løbende at arbejde med dit website

Hvordan får man sine besøgende på sin hjemmeside til at tage en handling? Er der opsat CTA funktioner på din hjemmeside, og i så fald, er de opsat de rigtige steder? Meresalg hjælper dig, således vi får et større udbytte af de kunder, som besøger din side.

En handling kunne være at tilmelde sig dit nyhedsbrev,  oprette en konto med et login og kodeord, foretage et køb, eller noget helt tredje. Uanset hvad det er du ønsker at dine besøgende skal gøre, så er det denne handling som vi ønsker at optimere.

Når vi arbejder med konverteringsfrekevens optimering

Konverteringsfrekevens optimering handler om en struktureret og systematisk tilgang til at forbedre performance på din hjemmeside, defineret med indsigt, analytics og brugerfeedback som tilsammen defineres din hjemmesides unikke mål og behov (KPI’er). Det vi gør er at tage den trafik du allerede har, og forbedre det. Optimerer din hjemmeside i forhold til parametrene “Tiltræk – aktiver – konverter”

En præsentation af diverse frekvenser som der arbejdes med, når vi udfører konverteringsoptimeringer:

Call to Action (CTA)
Den primære knap, link eller andet element, der beder brugeren om at tage en handling, der fører til (eller mod) en konvertering. En knap “køb nu” eller en “tilmeld” knap til en e-mail nyhedsbrev.

Konverterings tragt
Den primære vej (eller flow) af brugeroplevelsen, således at den besøgende fuldfører en konvertering.

Bounce Rate
Din Afvisningsprocent giver hurtigt et billede af hvor mange mennesker, som forlader din hjemmeside efter at have set en enkelt side. En høj afvisningsprocent er en skidt ting for din hjemmeside, hvilket også har negativ indflydelse på din Google optimering.  Det kan skyledes at folk ikke finder din hjemmeside interessant, eller at folk ikke kan finde det de leder efter, hvorfor de så forlader din side hurtigt igen.

Average Time on Site
Den gennemsnitlige tid på webstedet, som brugeren bruger, giver dig en generel idé om hvor længe dine bruger bliver på din hjemmeside. En lav gennemsnitlig tid på hjemmesiden, fortæller at dine konverteringer iKKE opfordrer dine besøgene til det du vil have dem til.

Konverteringer skaber succesen

Vi er et webbureau som gerne tager et kig på din hjemmeside, og forbedrer dine online resultater ved at forbedre dine konverteringer. Konverteringsoptimering er en vigtig del af din online marketing, og spænder fra kodning, webdesign til dybdegående analytics kendskaber.