Har du overvejet PR som en markedsføringsstrategi?

Vi arbejder professionelt med pressemeddelelser.

  • pressemeddelelse JC IMEX

Fremstå som ekspert i anerkendte medier

Få ekspertstatus i anerkendte danske medier. Dette vil uden tvivl give flere kunder og besøgende til din hjemmeside. Hos Meresalg har vi positive erfaringer ved at anvende PR, som markedsføringsstrategi, hvilket gør at vi kan hjælpe dig på rette kurs.

Sådan hjælper vi din virksomhed

Værdien ved PR

Hos Meresalg Aps arbejder vi med PR som en markedsføringsstrategi. Nedenstående ses de tre vigtigste fordele ved denne strategi

– Flere kunder
– Flere besøgende på hjemmeside
– Ekspertstatus

Kan vi hjælpe dig?

Har du selv overvejet at anvende PR, som en markedsføringsstrategi, så tag kontakt til Meresalg Aps, da vi har den nødvendige erfaring, som kræves hvis man vil i dialog med de forskellige medier. Endvidere slipper du for at bruge tid på historier, hvor sandsynligheden for at mediet vælger lige netop din historie er minimal.

Øget brandkendskab?

Vi laver pressemeddelelser, hvor tekstforfatning er inkluderet. Pressemeddelelser kan give omtale i aviser, magasiner, ugeblade, tv, radio og online medier. En pressemeddelelse styrker ligeledes din virksomheds markedsføring, samt trafikken på dit site.

PR gør dig til eksperten!

En pressemeddelelse er en unik mulighed for at gøre sig til ekspert på et bestemt område, samt have indflydelse på hvad mediet bringer.

Ønsker du at få udarbejdet en pressemeddelelse, som publiceres i et anerkendt medie målrettet din målgruppe, så tag kontakt til Meresalg Aps og få et uforpligtende tilbud. Inden din pressemeddelelse bliver publiceret, så får du selvfølgelig lov at se om den er som du ønsker.

Oftest vælger journalisten for det pågældende medie at kopirer pressemeddelelsen ordret. På den måde sikres også at vi får den som ønsket.

Eksempler på pressemeddelelser Meresalg Aps har udarbejdet

Drænrør: Sådan ser udviklingen ud i 2016

Rygning: E-cigaretter hjælper rekord mange til rygestop

E-handel: Salget af egne kvalitetskabler overgår forventningerne

Forhør dig hos meresalg hvordan vi kan udarbejde PR for din virksomhed

Flere kunder. Flere besøgende. Du fremstår som eksperten.

Ring til Lau 2254 2740

Lau Christensen

Seo konsulent
Eller skal jeg ringe dig op?