Iværksætterinterview: Dansk webshop med flot udvikling

Lau Christensen / 1 år siden

Iværksætterinterview: Dansk webshop med flot udvikling

Godlir er etableret i 2012. Læs deres historie og hør hvor de er i dag.
  • Hvem er God Lir

God Lir er en webshop der sælger ’mens accessories’. Der er fokus på kvalitet, design og funktionalitet af samtlige produkter, der sælges hos God Lir, og der gås ikke på kompromis med nogle af delene. Produkter er ’high-end’ og der er garanti for kvalitetsprodukter, der matcher ovenstående kriterier.

God Lir er i dag ejet og drevet af en vennetrio med Esben, Kasper og Jakob i spidsen. Til fælles har de alle 3 en ambition og et drive for at skabe en unik købsoplevelse på en hjemmeside, hvor alt fungerer fra top til tå. Kunderne er i fokus, og selvom det er en webshop, er det vigtigt, at hver enkelt ’gæst’ føler sig velkommen og får den bedste købsoplevelse på siden.

Godlir er klar med tidens trends indenfor ’mens accessories’, og er det helt rigtige sted for dig – om du leder efter accessories til vinter, sommer eller nogle af de andre årstider. Du finder med garanti noget der matcher det, du leder efter. God Lir forsøger så vidt muligt at skabe et personligt og bredt sortiment, da vi mener, at stil er personligt og skabes indefra.

  • Hvordan startede God Lir?

God Lir blev etableret i 2012 af venneparret Mads og Søren, der begge havde en passion for mode og derigennem gerne ville formidle og sælge accessories til den modebevidste mand. Der kom hurtigt vind i sejlene og i deres 2,5 årige lange periode i spidsen for God Lir, oplevede de kun vækst på et boomende marked.

De ramte moden lige på sømmet, og de fik specielt succes da rygsækken for alvor kom tilbage på moden, hvor de var First mover med de nyeste trends.

Grundet nye interesser og studiestart valgte Mads og Søren at trække stikket og sætte det frembrusende domæne til salg. Efterfølgende er God Lir blevet købt og overtaget af Esben, Kasper og Jakob, der nu fører udviklingen videre.

  • Hvordan differentierer i Jer?

God Lir er en af de få sider, der stadig kun sælger accessories, uden at det kun bliver et virvar af armbånd og halskæder. Med en bred produktportefølje differentierer vi os på flere parametre indenfor accessories til mænd. Vi mener, at ordet ’accessories’ er bredere, end mange gør det til, og derfor har vi netop udvidet sortimentet med, blandt andet, en lang række af headwear og tasker. Dette er også grunden til at vi fået flere nye brands ind, såsom: Arrogant Artists, TWO-Face, Nic & Mel, Apocs, Oliver CPH, Triwa, Basic Clothing

Se nedenstående billeder, som er et eksempel på nogle af disse nye tasker:

 

Backpack taske
Billlede lånt fra www.godlir.dk
Computertaske
Billede lånt fra www.godlir.dk

 

På en modehjemmeside er det nemt at falde ind i mængden uden at diffenteriere sig, og det er nemt at følge med slipstrømmen inden for mode. Hos God Lir er essensen af sortimentet, at stil er individuelt, og derfor samler vi et bredt og dybt udvalg af hver enkelt kategori, så DU, som kunde, ikke skal lade dig kontrollere af moden. Skab din egen stil og differentier dig selv fra mængden.

Accessories former og sætter prikken over i’et i et personligt look.

  • Hvordan forbereder i Jer på julesæsonen?

Julesæsonen er det vigtigste tidspunkt på året for noget nært alle butikker i Danmark. Det er her, folk er på udkig efter gaveidéer og gaver til deres nærmeste, og det handler nu virkelig om at være synlig.

Du skal være mere synlig end dine konkurrenter, og du skal sørge for at de julegaveshoppende vælger lige netop din side frem for andre. Det skal gøres attraktivt at handle julegaven hos netop os.

Vi skal være 100 % klar, og der skal ikke overlades noget til tilfældighederne. Det er der ikke råd til i en så vigtig periode. Bliv eventuel inspireret af deres underside julegave til ham.

  • Hvordan ser i markedet fremadrettet?

Modebranchen er en branche, der kun bliver større og større. Folk er i stigende grad mere modebevidste, og det starter i en langt tidligere alder end før set.

Det er en konstant udfordring at følge med i udviklingerne i modebranchen såvel som i den digitale verden, hvor der konstant udvikles og kommer nye og smartere alternativer.

Vi er bestemt klar til at følge med og være med til at skabe og forme udviklingen på et marked, der bare vokser og vokser. Det er en stor udfordring, men en udfordring vi er mere end klar til at imødekomme.

Iværksætteri får i dagens Danmark masser af fokus

Iværksætteri får i dag rigtig meget fokus blandt danskerne. Det er både skoler, medier, arbejdspladser mv., der har fået øjnene op for vigtigheden af at have fokus på iværksætterkulturen. Det er ekstremt vigtigt, at man hele tiden udvikler sig, samt giver plads til sine medarbejdere, eller i skolerne, at indvididet får lov til at være innovativ. Udover ovenstående artikel med de seje drenge fra God Lir, så er der også andre iværksættere, som har stor succes med deres virke. Det er blandt andet Lau Kjær, som er direktør og partner i den danske tøjvirksomhed Noellafashion. Modsat Godlir, som forhandler diverse brands, så er Noella etableret under eget brand. Lau er en rigtig iværksætter, som bruger enhver time i døgnet til at få hans forretning til at blomstre. Noella der udelukkende har modetøj kvinder er skrivende stund stadigvæk en ny forretning, men har på relativ kort tid formået at udvikle sig til en webshop man den grad skal holde øje med i den nærmeste fremtid.