Instagram

Andreas Thomsen / 2 år siden

Instagram annoncering

Hos Meresalg kan du få hjælp din markedsføring på Instagram.

Markedsføring på Instagram

Hos Meresalg Marketing kender vi til vigtigheden ved at være synlig på flere medier. Instagram annoncering kan være en fantastisk udvidelse til din eksisterende sociale medie strategi. Med evnen til at øge omfanget samt anvende Facebooks verdensklasse målretning, så har nogle af vores kunder allerede set bedre resultater på Instagram end gennem andre sociale medie kanaler.

Billedannoncer

Med billedannoncer, kan du som virksomhed fortælle din historie gennem smukke billeder. Uanset om
det inspirerer folk til at læse mere om dit brand, eller at træffe en direkte købsbeslutning, så har du muligheden for enkle, smukke og kreative fremvisning af dine billeder.

Video annoncer

Videoannoncer tilbyder den samme visuelle medrivende kvalitet som billede annoncer på Instagram – dog tilført liv, lyd og bevægelse. Nu kan du dele videoer op til 60 sekunder i lang og liggende format.

Karrusel annoncer

Karrusel annoncer bringer et ekstra lag af dybde til dine billede annoncer. Folk kan swipe til siden for at se flere billeder, og med en CTA knap vil det føre dem direkte til din hjemmeside for at høre mere.

‘Instagrammere’ er rollemodeller og brand ambassadører. 

Brugerne på Instagram adskiller sig meget hvis du sammenligner med andre sociale platforme. Engagementet er 50 gange højrere på denne platform sammenlignet med de andre populære platforme. Hvis du som virksomhed formår at udnytte det store engagement, så har du en markant fordel, og vil kunne opnå stor succes med dette medie.

Der findes andre hashtags end #foodporn og #selfie, og du bør som virksomhed udnytte dine muligheder. Du kan få direkte respons fra din målgruppe i alle former for brancher, og ved at tænkte kreativt og formidle visuel storytelling kan du spore dette direkte til dine konverteringsmål.

Meresalg er et af de bureauer, der har haft et tidligt strejftog i annoncering på Instagram. Udnyt vores evne til at skalere din markedsføringsindsats hurtigt, mens alle andre blot er ved at få våde fødder.