Hvorfor er SEO vigtigt?

Lau Christensen / 2 år siden

Hvorfor er SEO vigtigt?

Vi møder rigtig mange virksomheder, som er udfordret med at finde kunder på nettet. Kender du til vigtigheden af SEO? Og vidste du at op i mod 80% starter sin købsproces på Google...

SEO er vigtigt fordi..

8 ud af 10 forbrugere påbegynder deres købsproces på Google, og det i sig selv burde være grund nok til at man tager SEO seriøst. Det er med garanti også vigtigt for din virksomhed, at blive fundet i toppen af søgeresultaterne.

Tiltro til de organiske resultater

De fleste forbrugere på internettet har større tiltro til de organiske resultater frem for de betalte, og det kan man godt forstå. Om end du tilbyder fysiske produkter, serviceydelser eller blot information, så kan SEO uden tvivl hjælpe dig med at øge din online synlighed.

Jo bedre placeringer du opnår i SERP, jo flere besøgende vil også blive sendt til dit website via søgemaskinerne, og dette er noget vi kan bruge.

Chancen for at konvertere et lead fra Google ligger på 14,6%

Google søgninger er ofte meget målrettet, og forbrugeren mangler ofte en vare, svar på et spørgsmål eller noget tredje når de foretager en søgning på Google. Netop derfor er det vigtigt at være tilstede, når dine potentielle kunder søger efter dit produkt.

Flot hjemmeside, men får du relevant trafik?

Der er ofte en dybere mening med at du har startet vores website.. Men hvad nytter det hvis ingen kan finde netop din hjemmeside?

Det er vigtigt at have et site, som ligger på side 1-2 og maks side 3 på Google!

Halter din hjemmeside langt bagefter?

Ligger den eksempelvis på side 3, 4, eller 5 i en simpel Google søgning? Dette er et stort problem, da det vil påvirke virksomhedens salg. 8 ud af 10 kunder starter deres købsproces på Google, hvilket er en afgørende indikator for hvorfor man skal ligge øverst i søgeresultaterne, og arbejde med SEO, hvis man ønsker et udbytte heraf. Vi arbejder professionelt med online synlighed herunder SEO, således din virksomhed er med i toppen på relevante søgninger, sådan at du får den trafik din hjemmeside fortjener.

80% starter sin købsproces på Google

Mange analyser har vist, at cirka 90% af alt trafik på hjemmesider verden over leveres af søgemaskinerne, om end det er Google, Jubii, Yahoo, Ask.com osv, hvor den primære dog stadig er Google, hvilket også er det de fleste webudviklere arbejder mod bedre placeringer på.

Hvornår har du sidst været på side 4 på Google? Ikke særlig ofte må man antage, og netop dette viser analyser også. Langt største delen af Googles brugere benytter sig primært at side 1, og nogle gange side 2-3 alt efter hvor specifikt et svar de søger.

Er du ikke synlig på Google, så mister du i princippet 80% af dine kunder – herefter er der kun 20% tilbage at kæmpe om. Hvorfor ikke gå ikke efter alle 100%?

Avisannoncer, radio eller andet?

Bruger du markedsførings kroner på avisannoncer, radio eller lignende? SEO er måske for dig stadig et fremmedord, men fakta er at SEO er en indirekte markedsførings strategi som alle seriøse virksomheder bør arbejde med.

SEO kan uden tvivl være din vej til at opnå succes på internettet, hvis man skal gøre det for et fornuftigt budget. Vigtigheden i en top placering kan variere fra branche til branche, men lige gyldigt hvilken branche du opererer i, så bør du overveje at få gode placeringer på Google.

Se derfor ikke SEO som en udgift, men som en markedsføringstiltag for din virksomhed, som gerne skulle give udbytte af flere kunder.

Kom i gang med selv at lave SEO!

Hvis du gerne selv vil forsøge, så findes der en lang række guides på vores hjemmeside, til hvordan du selv kommer i gang med at søgemaskineoptimere på din hjemmeside, og disse guides kan hjælpe dig godt med SEO.

SEO Ekspertise kan spare dig tid og kræfter

Vi kan ret nemt blive enige om at grundstenene i SEO, er noget du relativt nemt kan læse dig frem til vha. Google søgninger og et par timers fordybelse blandt eksperters blogindlæg.

Dog ligger der mange flere elementer i SEO end det, som kræver lidt erfaring og teknisk snilde. Lige som alt muligt andet, tager det tid at lære håndværket “SEO”, førend at det vil give dig resultater som vil gavne din forretning.

Der findes en lang række parametre, som har indflydelse på dit SEO, og her har vi erfaringen der gør, at du din side er i trygge hænder når de sidste detaljer skal lægges på din hjemmeside, og de gode placeringer indtages. Det vil spare dig for tid, ressourcer og alfa omega skaffe dig relevant trafik fra Google, hvilket er formålet med SEO.

Et samarbejde med Meresalg vil også gøre dig køreklar til selv, at kunne administrere din egen søgemaskineoptimering.

Hvor meget mere værdifuldt er det, hvis dine kunder finder dig?

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores SEO specialister i Meresalg.

Kontakt os