WordPress Support

Opdatering og vedligeholdelse af WordPress hjemmesider

Det er en utrolig vigtig opgave at opdatere og vedligeholde sin hjemmeside så ofte som muligt. Mange frygter dog ofte for, om hjemmeside opdateringer kan gå galt, og hvad man i så fald skal gøre, hvis frygten viser sig at være berettiget.

Vi servicerer dit WordPress CMS, holder din hjemmeside up-to-date, og sikrer den maksimale oppetid, som din hjemmeside fortjener. 

Hør hvordan vi kan hjæle dig med en service aftale, og spar dig selv for unødvendige bekymringer.

 • Levetid
 • Vedligehold
 • Basis-WAF
 • Backup
 • Opdateringer
 • Support
 • Maksimal oppetid
 • Sikkerhed
 • Servicering
Fra 348 pr måned Spar dig selv for unødvendige bekymringer og få en hjemmeside sikring af din Wordpress installation.

Indhent et GRATIS service
check af din Wordpress

Vi gennemgår din WordPress og giver dig et indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Læs mere...

Vedligehold af WordPress og plugins

Det er en utrolig vigtig opgave at opdatere og vedligeholde din hjemmeside så ofte som muligt, da udviklingen hele tiden flytter sig. Vi ser meget ofte, at hjemmesider i WordPress sjældent bliver opdateret og vedligeholdt, som de burde blive – det er ét af de mest forsømte områder omkring hjemmesiden.

Også brug for webhosting? Læs mere her

Mange frygter ofte for hjemmesideopdateringer går galt, og hvad man i så fald skal gøre, hvis frygten viser sig at være berettiget. Denne manglende viden afholder i høj grad mange virksomheder fra at opdatere både plugins og temaer.

Opdatering af Plugins og Temaer
Når du har en driftsikker support aftale med os, sørger vi for at opdatere dine plugins og temaer til de nyeste versioner. Dette giver din hjemmeside en øget sikkerhed og en række nye funktioner, og vi garanterer selvfølgelig for, at der ikke går noget galt i processen.

Opdateringer til selve WordPress
Vi hjælper gerne virksomheder med at opdatere til den seneste version af WordPress, når denne bliver tilgængelig. Dermed har du hele tiden den mest stabile version med de nyeste funktioner, der gør det muligt at tage din hjemmeside til nye højder – helt uden risiko for tab af data.

Overvågning af oppetid
Vi holder konstant øje med om din hjemmeside er online og tilgængelig for besøgende, og hvis det modsatte er tilfældet, så handler vi! Dette sikrer, at vi hurtigt opdager kritiske problemer med din hjemmeside og kan handle på disse indenfor få minutter.

Daglig backup af WordPress og Woocommerce
Husker du at tage en daglig backup af din hjemmeside og indholdet på denne? Vi tager backup af din side, så vi altid kan genskabe siden uden besvær, hvis noget skulle gå galt.

Uanset om du ejer en mindre virksomhed, der ikke benytter online betalingssystemer, eller om du har en større virksomhed med hundredvis af ordre hver dag, så er der en risiko for at blive hacket eller ramt af tekniske problemer, der kan gøre hjemmesiden inaktiv.

I tilfælde af problemer hjælper en daglig backup med at genskabe hjemmesiden hurtigere og nemmere, ligesom din side vil have markant kortere nedetid. Dermed formindskes den negative effekt, hvis din virksomhed skulle blive ramt af et større eller mindre uheld.

Hvis noget mod forventning skulle gå galt i forbindelse med en opdatering, sørger vi naturligvis for, at din hjemmeside ikke lider skade. Vi tager os af det hurtigt og effektivt, så du er hurtigt kørende igen.

Brug for et GDPR plugin til WordPress? Læs mere her

Sikkerhed på Jeres WordPress hjemmeside

Vi bruger altid de bedste kendte standarder for WordPress til at opsætte sikkerheden på jeres hjemmeside – dermed kan du sove roligt om natten i vished om, at du efter bedste evne er fri for genstridige hackere. En backup er ikke en garanti med nedbrud og hackere i sig selv, da den kun hjælper, når/hvis uheldet skulle være ude.

Af netop denne grund har sikkerheden højeste prioritet i arbejdet med din hjemmeside, og vi opsætter sikkerheden efter best-practice. Dette mindsker risikoen for hackerangreb og nedbrud, der kan holdes på et minimum. Vi har mere end 8 års erfaring med WordPress, og vi holder hele tiden et vågent øje med, om der skulle være mistænkelig aktivitet på din side.

Vi anser sikkerhed og stabil drift for at være nogle af de primære kerneelementer i en succesfuld virksomhed. Hvis sikkerheden eller driften halter, kan hjemmesiden/webshoppen opleve længere nedetid; noget som i sidste instans betyder tab i omsætning og potentielle kunder.

Hvilke elementer indeholder Drift, Safe & Support?

 • Opdatering af CMS og andre vigtige udvidelser – Vi holder hjemmesiden i tip-top stand
 • Basis-WAF – Hjælper med afvisning af standardiserede angreb rettet mod din hjemmeside
 • Basis backup  – Kopi af hjemmeside og database
 • Daglig antivirus scanner – Vi scanner dit hjemmeside for virus, malware og spam dagligt
 • Hurtig reaktion ved lang nedetid – Vi sikrer den maksimale oppetid, som du forventer
 • Hurtig reaktion på inficering og fjernelse af inficerede filer ved evt. indbrud – Vi bringer din hjemmeside online igen så hurtigt som muligt
 • E-mail Support og vejledning – Vi hjælper med brugen af WordPress

Ofte stillede spørgsmål til vores vedligeholdelses aftale

Hvordan foregår betalingen?
Vi sender dig en faktura en gang om året, for betaling af de næste tolv måneder.

Kan i flytte vores hjemmeside?
Ja, det kan vi! Hvis I har interesse i at flytte hjemmesiden i forbindelse med vores serviceaftale eller som følge af et domæneskifte, så er vi altid behjælpelige – kontakt os med lidt flere informationer, og vi skræddersyer en løsning til netop din hjemmeside! Læs om vores webhosting her.

Hvad kan jeg anvende mine support timer til?
Udover de nævnte punkter “Drift, safe & support”, kan dine supporten anvendes til almindelige support opgaver, som f.eks. kunne være:

 • Hjælp med ændringer af indhold
 • Rådgivning om evt. videreudvikling af din hjemmeside
 • Support timerne kan ikke anvendes til udviklingsopgaver

Hvad gør jeg, hvis jeg har en opgave som ikke ligger inden for i aftalen?
Vi giver dig altid besked, hvis en opgave ligger unden for din service aftale. Vi beregner udviklingstimer helt ned på minutpris. Vi afrunder ikke til kvarter, halve eller hele timer – du betaler kun for de rene udviklings minutter, du får. Hvis du eksempelvis anvender 7 minutter udover support aftalen, så afregner vi kun 7 minutter på din faktura.

Hvad sker det hvis et af mine plugins udgår?
Opstår der problemer med pluginnet, enten fordi det ikke bliver udviklet på længere eller på grund af konflikt, sørger vi for at få din side op og køre igen uden pluginnet. Vi udfører dog ikke arbejde der erstatter pluginnet eller dens funktionalitet ved nedbrud, indeholdt i support aftalen.

Hvordan beregner i min pris?
Vi kigger på din WordPress installation og dens nuværende tilstand, hvor mange plugins du har installeret, om det er en webshop, eller anden stor hjemmeside som kræver ekstra bevågenhed.