Webshop

Skal du starte webshop?

Når man driver online forretning i dag, så er det meget afgørende, at man har en nem og brugervenlig webshop. Vi har mange års erfaring inden for udvikling af webshops, som gør at du nemt og hurtigt kan komme i gang med e-handel.

Læs mere

Unik Webhandel

Udvikling, design og brugervenlighed
Starter ved kr. 75.000

Er du klar til at sælge online?

En Meresalg Webshop bliver udført i samarbejde med dig. Det betyder også, at du er med i hele processen, således den bliver skræddersyet efter dine behov.

Opnå mere salg

Vi i er et hold af dygtige webdesignere og specialister i online marketing, hvilket kommer dig til gode med en komplet webshop, som ikke kun ser godt ud, men vigtigst af alt indbyder til mere salg.

Sparring og rådgivning

Hos os får du sparring, rådgivning og hjælp med dine spørgsmål fra A-Z. Vi vil simpelthen være dine foretrukne samarbejdspartner.

Eksperter på nettet

Vi ved hvad der virker og udfordrer gerne dine egne ideer og tanker til webshoppen. I selve opbyggelsen af webshoppen, er vi altid meget påpasselig med henhold til søgemaskinerens algoritmer og krav. Den største af søgemaskinerne Google, er naturligvis en af de væsentligste faktorer for hvordan din webshop klarer sig. I dag er det næsten umuligt, at starte en ny online forretning, uden overhovedet at have søgemaskineoptimering (SEO) for øjet. Derfor bliver alle vores webshops bygget med et SEO fundament, således flere af de tekniske krav spiller 100%.

Vi anbefaler også

Vi anbefaler alle nystartede Webshops, at bruge tid og energi på SEO. Det ikke blot nok, at lancere en pæn og overskuelig hjemmeside, hvis den ikke kan findes i søgeresultaterne. De fleste forbrugere starter deres købs-proces igennem Google, og hvis man som ny ingen referencer har, eller en fast kundedatabase, så er det altafgørende at være synlig fra starten af. SEO er en langsigtet investering, og vil uden tvivl være en ROI for din forretning. Det kan være en god idé at studere “hvorfor er SEO vigtigt” mere nærgående, således du formegentlig har en bedre forståelse for hvad det er, og værdien af det.

Kontakt os og hør mere

Skriv eller ring til os

  • Tablet og mobil venlig design
  • Fremragende brugeroplevelse
  • Mindre vedligeholdelse
  • HTML5 – Højeste HTML standard
  • Ide, Projektering, håndtering
  • Design, visuel
  • Funktioner og produktion