Webhosting

Webhosting som er optimeret til Wordpress, med ubegrænset e-mails og masser af plads

Webhosting hos os indebærer en server der er bygget til de løsninger vi udvikler, og som leverer både en hurtig og sikker oplevelse. Gennem os kan du derudover få en optimeret LiteSpeed løsning som sørger for en optimeret brugeroplevelse.

Har du brug for specielle krav som SSL sikkerhedscertifikater, driftsikker support og sikkerhed, samt automatisk backup af din side kan vi også klare det.

Du får altså en løsning som ikke bare virker, men også virker optimalt og til den bedste pris muligt.

Kontakt os, og få din hjemmeside online hurtigst muligt.

  • Masser af plads
  • Ubegrænset e-mails
  • Support
  • Mulighed for SSL
  • Hurtige servere
  • LiteSpeed
Fra kr. 600 om året

WordPress Hosting
HURTIGT og SIKKERT

Vi rådgiver og hjælper dig med at finde det bedste til netop lige præcis din hjemmeside. Indhent et uforpligtende tilbud her.

Læs mere...

Webhosting og rådgivning som er til at forstå

Når du skal vælge webhosting står vi altid klar til at rådgive og støtte dig i dit valg. Der er et bredt udvalg af forskellige hosting udbydere, services, samt muligheder. Skal du have en shared hosting løsning til din hjemmeside, eller skal du have en dedikeret løsning til din webshop som har flere tusinde besøgende om dagen, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du har allerede i dag mulighed for at tage kontakt til os, og høre hvad vi kan tilbyde af hosting, og hvad vi mener er den absolut bedste løsning for dig.

Webhosting hos os – Hvad får du for pengene?

Webhosting hos os indebærer en server der er bygget til de løsninger vi udvikler, og som leverer både en hurtig og sikker oplevelse. Har du brug for specielle krav som SSL sikkerhedscertifikater, driftsikker support og sikkerhed, samt automatisk backup af din side kan vi også klare det.

Når du hoster igennem os giver vi dig en masse plads, samt ubegrænset antal e-mail adresser. Vi holder samtidigt løbende øje med ressourceforbruget, og kommer med anbefalinger hvis vi kan se steder hvor din hjemmeside eller hosting kan forbedres så du får endnu mere ud af din oplevelse. Du behøver altså blot læne dig tilbage, og lade os vedligeholde de services du har igennem Meresalg.

Samtidigt med at du vælge webhosting, giver vi dig også mulighed for at få eksklusive tilbud på digital marketing, herunder SEO, SEM, og SoMe annoncering. Hvis du vil høre mere om dette, bør du tage kontakt med det samme.

Fordele ved webbureau / webhosting kombo

Ved at lade os både udvikle din nye hjemmeside, samt stå for hosting af din hjemmeside, er vi i fuld kontrol over hvordan din hjemmeside agerer og virker. Vi kan dermed specialbygge dit færdige produkt til de specifikationer vi er bekendt med, og som vi ved fungerer bedst.

Du får altså en løsning som ikke bare virker, men også virker optimalt og til den bedste pris muligt. Samtidigt har du altid mulighed for at tage kontakt til vores supportteam, som har mulighed for at rådgive, vejlede og svare på evt. spørgsmål du måtte have i forbindelse med enten din hosting, eller din hjemmeside.