Udvikling Plugins

Udvikling af Wordpress Plugins og andre systemer

Vores store erfaring spænder bl.a. over udviklingen af bl.a. følgende WordPress Plugins:

 • Mødebooking plugin
 • Faktura plugin
 • Affiliate plugin
 • GDPR Plugin

Herudover udvikler vi også hjemmesideudvidelser til boligudlejningsfirmaer, der kræver tilknytning til boligportaler som f.eks. boligportal.dk, ligesom vi udvikler til ejendomsmæglere, der benytter det smarte C&B ejendomsmæglersystem. Er du bilforhandler har vi stået bag special udvikling og opkobling til både Autodesktop og Bilinfo’s system.

 • Ide
 • Projektering
 • UX
 • Udvikling
 • Perfomance
 • WP Plugins
 • Feed
 • Eksterne systemer
 • WordPress tema
Pris efter behov og ønsker Wordpress Plugins og andre systemer

Må vi give dig et TILBUD
på custom WordPress udvikling?

Du er meget velkommen til at fremsende detaljer om dit projekt, hvor vi meget gerne vil give et uforpligtende tilbud på.

Læs mere...

Smart udvikling af WordPress Plugins

Hvis du har brug for en smart hjemmeside, der skal kobles sammen med eksterne systemer, eller hvis du har brug for et ordentligt bookingsystem, ordrebehandlingssystem eller andre WordPress plugins, så er du i gode hænder her hos os. Vi er et dedikeret team af webudviklere, som med taktisk finesse udvikler brugerdefinerede plugins, der er tilpasset lige nøjagtig din virksomheds behov. Vi er et lille hold, men det betyder bare, at du nemt og bekvemt kan få direkte kontakt til din personlige udvikler/rådgiver!

Udvikling af hjemmeside med eksternt system

Vi har stor erfaring med udvikling af hjemmesider til bolig- og ejendomsmæglervirksomheder, der har brug for opkobling til eksterne systemer, som f.eks. Flexya, C&B eller Boligportalen. Vi har udviklet et intuitivt kunde-login, der giver mulighed for forskellige statistiske værktøjer – kunden kan f.eks. se, hvor mange der har besøgt den specifikke bolig m.m.

Hvad er dine behov?

 • Plugin tilpasning og integration
 • Plugin udvikling / installation
 • Plugin modifikationer, opgradering og forbedring
 • Opkobling af hjemmeside til eksterne systemer

Vi er erfarne WordPress udviklere

Vi er et 100% dansk udvikler hold som altid bestræber os efter at bygge stærke løsninger med stor ydeevne. Vi er støttet af det rigtige sæt af færdigheder, erfaring og teknisk viden, som gør os i stand til at indfri dine ønsker. Vores WP-plugins er robuste og fleksible nok til, at de let kan modificeres og tilpasses løbende; du køber altid en fremtidssikret løsning her hos os. Herudover kan du forvente specialbyggede WP-plugins, der er brugervenlige, dynamiske, SEO-venlige og 100 % skalerbare – som er kompatible med de nyeste WP-versioner. Vores erfarne WordPress-udviklere kan tilbyde dig funktionsdygtige WordPress-plugins og special udvikling, der leverer høj ydeevne på tværs af forskellige platforme.

Mulighed for væsentlig tilpasning

Vi skaber altid både alsidige og funktionelle WordPress-plugins, der gør din hjemmeside hurtigere og øger funktionaliteten markant. Vores erfarne udviklere har teknikker til enhver hjemmesideudvikling; hjemmesiden bliver bygget op fra bunden og på en sådan måde, at din brandidentitet bliver suppleret bedst muligt. Dermed får dine brugere en enestående oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

God sikkerhed og support

Vi har altid stort fokus på sikkerhed, og I betragtning af WP platformens følsomhed og popularitet er det en yderst relevant foranstaltning. I vores udvikling af din WordPress løsning bruger vi altid de mest avancerede sikkerhedsforanstaltninger, hvilket sikrer dig mod trusler og risici mod din hjemmeside. Vi følger de mest dynamiske fremgangsmåder, der er med til at holde WP sårbarheder fra døren – altid opdateret, altid i orden. Vores WordPress bureau er veletableret, og vi har altid vores primære fokus på kundetilfredshed. Vi søger altid at hjælpe vores kunder på alle tænkelige måder, og vores løsninger kommer som udgangspunkt med 3 måneders gratis vedligeholdelse og support; vi hjælper dig godt i gang med din nye WP-løsning.

Priser for WordPress Plugins og andre systemer

Der er aldrig to udviklingsopgaver, der er 100 % ens, men hos os arbejder vi altid med overskuelige budgetter, så du ved, hvad du kan forvente. Bag en unik løsning ligger naturligvis mange forskellige facetter, hvor der først og fremmest skal projekteres, udviklingstimer, evt. layout, test og rettelser.

Forskellige priseksempler:

 • Unikt Mødebooking WordPress Plugin – kr. 20.000 (uden layout og frontend design)
 • Udvikling af unikt kunde-login med kontakt, data og informationer – kr. 50.000 (uden layout og frontend design)
 • Udvikling af smart setup, der fungerer med eksternt system – kr. 50.000 (uden layout og frontend design)
 • Udvikling af feed til fodring af eksterne systemer – kr. 30.000 (uden layout og frontend design)

Som hovedregel kan du regne med, at en udviklingstime koster 1000 kr. plus moms i timen. Vores endelige pris afhænger naturligvis af opgavens karakter og omfang, og derfor vil hver opgave blive prissammensat i tæt samarbejde med dig; begge parter skal være tilfredse for, at løsningen bliver god.

Køb af licens til vores WordPress plugins

Hvis du ønsker at købe licens til vores udviklede WordPress plugins, så er dette selvfølgelig muligt. Vi har f.eks. udviklet et mødebooking plugin og et faktura plugin, der er utrolig velfungerende. Med faktura pluginet kan du få styr på alle de løbende aftaler, som du har med dine kunder, og du kan frit vælge, hvornår der skal sammensættes en faktura – hver måned eller måske én gang om året. Dette er særligt henvendt til webhosting firmaer og lignende, hvor der hver måned skal sendes fakturaer ud til mange kunder. Pluginet holder styr på alle aftalerne for dig, så du vil altid have styr på, hvilke kunder der skal have en faktura i den kommende måned. Du kan ikke bruge pluginet til at kontrollere, om kunderne betaler fakturaerne, men du kan i hvert fald sikre, at de får regningen og muligheden for at betale!

Vi webudvikler unikke WordPress temaer

NEJ, vi bygger ikke i DIVI, og vi spiser dig heller ikke af med købe-temaer eller andre drag-and-drop systemer, som du i princippet selv kunne finde frem. Vi er WordPress specialister, der altid bygger hjemmesiderne helt fra bunden, og dette sikrer, at hjemmesiden bliver skræddersyet til dine behov. Vi bruger dine tanker og ideer til at guide dig gennem processen, og det tætte samarbejde er i fokus fra start til slut. Dermed har vi altid styr på detaljerne omkring udvikling og levering. Vi kender Googles retningslinjer fra top til bund, og dermed udvikler vi altid en hjemmeside, der har de bedste forudsætninger for at skabe både henvendelser, trafik og salg.

Vi står inde for følgende kvaliteter:

 • Dansk design og 100 % dansk produceret
 • Personlig, dansk betjening
 • Udvikler/rådgiver er kun et opkald væk
 • Arbejdet udføres efter god standard inden for industrien – en høj standard, der bliver leveret af et kvalificeret firma, der har stor erfaring indenfor faget

Vi arbejder både med slutkunder og som underleverandør til andre web- og reklamebureauer, der forventer høj kvalitet fra inderst til yderst.