Hjemmesider

Hjem Hjemmesider

Kreativitet, kompetencer og indsigt

Vi er et webbureau som bygger brugerdefinerede projekter – store som små. Vi designer smukke og brugervenlige hjemmesider, hvor detaljerne som er karakteristiske for vores hjemmesider er de stilrene linjer som går igen igennem hele designet.

Vi har i 10 år har arbejdet med webdesign fra freelancebasis til levevej. Vi har designet datidens klassiske hjemmesider, til i dag at udarbejde gennemførte hjemmesider med særegen performance. Med vores mange års erfaring med webdesign er det din garanti for en professionel løsning og en kompetent sparringspartner. Vi er med dig fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt hosting.

Læs mere om mulighederne her eller kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om dine behov og ønsker.

Kontakt os og hør mere

Tønder Handelsskole

/ Læs mere om casen

Online Visitkort

Til dig med mindre behov
Fra kr. 15.000
Den perfekte løsning til dig med et mindre behov. Du får en flot hjemmeside, hvor du kan profilerer din virksomhed, med bl.a. referencer og kontaktinformationer.
Mere information

Premium Webudvikling

Udvikling, design og funktionalitet
Starter ved kr. 50.000
Skræddersyede webløsninger med stor performance og høj fleksibiliet. Vi har bl.a. udviklet digitale platforme for ejendomsmæglere, boligselskaber, budportaler m.v.
Mere information

Unik Webhandel

Udvikling, design og brugervenlighed
Starter ved kr. 75.000
Vi er med fra idé til færdigt koncept, og bygger dig en prof. løsning som er skræddersyet til din virksomhed. En webshop som kan skabe salg for dig 24/7-365.
Mere information

Vis dine referencer og fortæl hvad du kan

Vi har et produkt som henvender sig til virksomheden som har et mindre behov. Her får du en hjemmeside der opfylder alle nødvendige krav til en moderne hjemmeside. En hjemmeside hvor du kan fortælle hvem du er, hvad du kan og vise dine referencer.

Vi har valgt at kalde vores mindre hjemmeside løsninger for en Diseno hjemmeside.

Læs mere

Unikke projekter med stor performance

Er du på udkig efter et bureau, som både har forstand på strategi, design og avanceret opsætning. Samt et sted hvor du kan få en tæt relation, med din samarbejdspartner, er du afgjort kommet til det rette sted.

Vi har bl.a. udviklet digitale platforme for ejendomsmæglere, boligselskaber, budportaler m.v.

Læs mere

Webshop som er skræddersyet til din virksomhed

Når man driver online forretning i dag, så er det meget afgørende, at man har en nem og brugervenlig webshop. Vi har mange års erfaring inden for udvikling af webshops, som gør at du nemt og hurtigt kan komme i gang med e-handel.

Læs mere

Digtiale løsninger med ægte forretnings resultater

Teknologien ændrer sig i et hurtigt tempo og vi er her for at navigere dig i den rigtige retning. Ved at kigge på målene for din virksomhed og på behovene hos dine kunder, vil vi skabe en online strategi som vil nå dine brugere og der igennem løfte din virksomhed. Strategien er hvad som gør din hjemmeside en fejrende succes eller en fiasko. Dine mål er vores mål.

Læs mere om os