Facebook

Lennart Christensen / 2 år siden

Facebook markedsføring

Hos Meresalg kan vi hjælpe dig med effektiv markedsføring på Facebook.

Markedsføring på Facebook

Facebook reklamer når ud til flere mennesker end et Super Bowl arrangement. Hver. Eneste. Dag. Vores evne til at identificere værdifulde kunder samtidig med at sænke omkostningerne, gør at Meresalg Marketing vil være din førende partner, når vi taler annoncering på Facebook.

Fakta

Facebook er et effektivt medie til at målrette dine annoncer og kampagner direkte til den ønskede målgruppe. – I Danmark er der 3.476.000 månedlige bruger af Facebook, og 62% af disse bruger dagligt Facebook.

Fordele

Du har måske forsøgt dig med Facebook annoncering? Det kan måske føles som at lede efter en nøl i verdens største online høstak, men dine kunder gemmer sig ikke ligefrem blandt den store brugerbase.

Udbytte

Faktisk har de allerede fortalt os nøjagtigt, hvordan man finder dem, og det er det vi drager fordel af når vi hjælper dig med at annoncere direkte på Facebook.

Reklamer er stadig mere personlige i en tid med social markedsføring. Facebook har stille og roligt elimineret den organiske rækkevide, som fungerede som en kæmpemæssig massebesked til en stor brugerskare. I stedet for at lade sig slå ud, så bør du benytte de nye muligheder som Facebook giver dig.

Du er nødt til at identificere og segmentere din målgruppe og appellerer til dem direkte på måder, der giver genlyd på et individuelt niveau.

Det er derfor, du kan regne med os.


Maksimer din ROI med Facebook Annoncering

Meresalg har solgt reklamer på Facebook i flere år, og vores ekspertise vil hurtigt maksimere værdien af dit markedsføringsbudget ved blandt andet at arbejde med:

  • Brug af erfaring, logik og algoritmer på avancerede annonceringsplatforme til at erhverve dig værdifulde kunder både på B2C markedet, men også B2B.
  • Teste og identificere dine mest rentable produkter og services på online medier.
  • Tiltrække nye kunder og forny din kundebase for at skaffe længerevarende ROI.
  • Oprette brugerdefinerede annoncer der taler til din målgruppe, og styrker din brand værdi.

Er du klar til at rulle en kampagne ud? Er du klar til at få flere kunder direkte fra Facebook?