E-mail markedsføring

Lennart Christensen / 1 år siden

E-mail markedsføring – Mere personlighed, mere salg

Dine e-mails er gratis. Dine e-mails kan sælge. Hvad venter du på?

Det handler ikke om produktet du sælger, men om problemet du løser

Måske har du undgået det der e-mail halløj fordi, at du egentlig ikke helt ved, hvad det er, og hvordan det virker. Måske har du allerede haft hænderne godt nede i det, men opgav det hurtigt igen, da du ingen resultater så. Eller måske noget helt tredje. Her har jeg et godt råd til dig: Kom i gang. Gør dine kunder, din målgruppe og din virksomhed den tjeneste, og få dit e-mail system op at køre.

Hvorfor e-mail markedsføring?

Hvis du førhen har haft svært ved, at få resultater via din e-mail markedsføring, så er der højest sandsynligt nogle forskellige ting, som du kan gøre anderledes. Du kan ikke bare sende en e-mail ud engang imellem, når en medarbejder har fødselsdag, og så regne med, at pengene strømmer ind. Nej. Dine e-mails skal være planlagte, give god værdi, målrettes til din målgruppe, kæles for, se spændende ud, have en fangende overskrift, krydres lidt ekstra og jeg kunne blive ved. Alfa omega er, at hvis du tager de ovenstående ting, og propper dem i en strategiplan, så kan du vinde gevaldigt på din e-mail markedsføring. (Har jeg for resten fortalt dig, at det er gratis at sende e-mails ud?)

Grunde til at e-mail markedsføring rent faktisk er godt for din virksomhed

– Dine læsere bestemmer selv, om de vil læse dine mails. På denne måde kan du nemmere tilrettelægge din markedsføring efter den bestemte målgruppe.
– Du kan her give dine læsere en helt speciel VIP oplevelse igennem dine mails
– Du kan skrive længere cases, indlæg, kampagner, som virkelig kan give værdi
– Du kan dele din målgruppe op i flere forskellige lister, så du rigtig kan skræddersy din e-mail markedsføring efter dem.
– Du kan præsentere din virksomhed igennem en blanding af visuelle elementer og fantastiske tekster.

Syntes du det er helt uoverskueligt, eller gider du bare ikke at sidde med det selv, så kan vi gøre det for dig. Hos meresalg vil vi hjælpe dig med, at styre din e-mail markedsføring, og lade dig høste frugterne for arbejdet.
Vi vil sørge for:

– At planlægge og skrive dine kampagner
– Skrive dine e-mails efter din målgruppe
– Opsætte dit e-mail system
– Få din e-mail liste til at vokse
– Lave din freebee (Hvis denne ønskes)

Hvad meresalg kan gøre for dig

Vi kan hjælpe dig med, at skrive dine e-mails, så de passer til din målgruppe. Her skriver vi e-mails, som bliver bygget omkring neuromarketing. Dette betyder, at vi trykker på nogle knapper, som får din målgruppe til at tage stilling, og reagere på det, som du sender ud. Vi kan hjælpe dig med at lave forskellige kampagner, som passer på dine produkter og dine læsere. Vi kan også hjælpe dig med, at udtrykke din virksomhed igennem mere personlige e-mails. Faktisk kan vi hjælpe dig med det hele.