Tønder Handelsskole

Velkommen til Handelsskolen i Tønder

Vi glæder os altid til et nyt samarbejde og det gjorde vi ikke mindst, omkring samarbejdet med Tønder Handelsskole i forbindelse med udviklingen af deres nye hjemmeside.

Hjemmesiden har rigtig meget indhold og der bliver søgt rigtigt meget efter nyttig information, hvorfor det vigtigste nøgleord har været brugervenlighed.

Det har været en rigtig spændende case. Tak for godt samarbejde til alle som har været med omkring projektet.

Tønder handelsskole – Når siden skal være responsive

I forbindelse med arbejdet på Tønder Handelsskole, har vi arbejdet meget i dybden med hvordan vi bedst muligt kunne optimere siden i forbindelse med mobil visning. Vores fokus på dette skyldte den yngre generation, som er den åbenlyse målgruppe for en hjemmeside som denne, og målgruppens hang til at være meget fremme på netop de mobile enheder.

Vi syntes selv at det var rigtigt interessant at arbejde med fokus på mobiloptimeringen, og lavede undervejs flere forskellige variationer af den endeligt implementerede løsning.

 

Alt det tekniske

Når vi laver en side som Tønder Handelsskole, så er det vigtigt at alt det teknologiske spiller som det skal. Derfor har Tønder handelsskole nye hjemmeside også været en sjov størrelse at arbejde med, da der virkelig har været plads til at give fuld sejl på alle kanter for at få en hjemmeside på plads hvor der var plads til nogle nye ting.

Hjemmesiden er derfor også plads for rigtig mange nye metoder, teknologier og løsninger som vi hos Meresalg har været i fuld gang med at udvikle og tilpasse til siden. Erfaringen fra tidligere projekter har været med til at skabe rammen om de nye teknologier, mens Tønder Handelsskole har dannet byggepladsen for den endelige løsning.

 

Når indholdet skal passe ind

Tønder Handelsskole er rent indholdsmæssigt en rigtig “tung” hjemmeside, og derfor var det også en meget lærerig oplevelse at få lov at analysere hvordan man bedst muligt leverer rigtig meget indhold, uden at det bliver for kedeligt. Igennem hele processen har vi gjort brug af de kendte C.R.A.P. regler, til at adskille indholdet i sektioner, som ville gøre det nemmere for de studerende at finde den information de skal bruge.

 

Skriv eller ring til os

Digital design og webudvikling