ProftMetrics.io

Udenlandske linkmuligheder (.com)

Vi har samarbejdet med Frederik Boysen fra ProfitMetrics.io vedrørende udenlandske linkmuligheder.

Frederik har skabt platformen ProfitMetrics på baggrund af egne e-commerce erfaringer. I dag hjælper platformen mange danske og udenlandske webshops med at kontrollere annonceringsbudgetterne – for selv med en flot ROAS og en stor omsætning, er det ikke nødvendigvis en forudsætning, at webshoppen også leverer et overskud.

ProfitMetrics løser en udfordring mange mindre webshopejere sidder med. Problemet opstår hvis man ikke har den fulde indsigt i økonomiske nøgletal, eftersom opgaver som disse outsoruces, såsom eksempelvis bogføring og regnskab til et revisionshus.

I sådan et tilfælde har man naturligvis fuld tillid til sin kontaktperson, men løbes der rigtig stærkt, som der gør i mindre organisationer, hvor iværksætteren har rigtig mange bolde i luften, kan disse administrative opgaver, hurtigt blive en tillidssag mellem den ansvarlige (bogholder/ revisor/ konsulent) og iværksætteren. Tillid er dog ikke altid nok – og kan heller ikke garantere sorte tal på bundlinjen.

Med ProfitMetrics sikres der at webshopejere har fingeren på pulsen, og ikke nødvendigvis behøver at vente på kvartalsrapporter, for at vide om der tjenes penge eller ikke, men via et real-time profit overblik – herunder på ordre, annonce, kanal og kampagne-niveau kan følge med. Sådan kan alle aktiviteter der ikke skaber profit sorteres fra og forretningen trimmes – inden det er for sent.

Alt i alt – et super værktøj til alle nyopstartede webshops i ind- og udland.

ProfitMetrics.io har gjort det muligt for mig at vende en konkurs til et salg af selv samme virksomhed i 2019. Frederik Boysen

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen