Helseboost.dk

Helseboost - Danmarks nye sundhedsmagasin

Vi har stået for den visuelle indentitet for HELSEBOOST. Desuden står vi for alt deres online markedsføring, hvor vi bevidst har valgt at fokusere på en organisk strategi. Et godt eksempel er, at vi på 4 måneder er gået fra at have mellem 0 – 5 daglige organiske besøgende, til i dag at ligge på +250 daglige organiske besøgende. Perioden der beskrives her er fra august 2018 til december 2018.

Med den store mængde trafik, giver det os en række nye muligheder og data vi kan anvende i en mere push-orienteret marketing strategi, som supplement til den allerede effektive pull-strategi der er lagt.

Målsætningen med HELSEBOOST har været at skabe en platform, der henvender sig til en bredere målgruppe, end hvad ordet ‘helse’ oprindelig taler til. Dét at tilføje ‘boost’ gør navnet fremstår mere friskt og levende, og dermed henvender sig til en efterhånden voksende målgruppe i det yngre segment, der samtidigt begynder at interessere sig mere og mere for sundhed og velvære.

Generelt er det en spændende branche, hvor vi mener der er gode muligheder for at drive en side, hvor der både er et kommercielt og interessant udgangpunkt.

Info: Siden berører emner som: Kroppen, sind, skønhed, yoga, mad m.fl. Ydermere er der blandt udviklet en BMI-beregner, der aktivt bruges dagligt af sidens besøgende. Netop disse beregnere er noget som vil blive indtænkt meget mere her i 2019, eftersom det er en god måde både at give sin læsere relevant og brugbart content, samtidig med at der er en stor interesse for disse ude i søgemaskinerne, hvilket fint harmonerer med vores igangværende marketing-indsats.

På siden er der dags dato tilknyttet 7 tekstforfattere inden for hver deres fagområde.

(Opdateret januar 2019)

Skriv eller ring til os

Ring på 7171 3636 eller brug kontaktformularen